Tony Cetinski, izvođač godine na regionalnom izboru Music Awards Ce remony!

Tony Cetinski, izvođač godine na regionalnom izboru Music Awards Ce remony!

1.2.2019. // Večernji list // Objavljeno u kategoriji Glazba

Live nastup pred publikom u Areni i milijunima pred malim ekranima, Tony je obilježio posebno spektakularnom izvedbom, spuštavši se sa krova dvorane u kristalnoj kocki. Pritom je izveo remix verziju svog hita 'General bez činova', koji je sve ostavio bez daha.


Novo veliko glazbeno priznanje, stiglo je na adresu Tonyja Cetinskog. Laureat je u najjačem regionalnom glazbenom izboru, ali i najvećem scenskom spektaklu, Music Awards Ceremony, gdje je proglašen izvođačem godine.

Foto: Hit Records

Ovaj najveći glazbeni spektakl u ovom djelu Europe, organiziran po najvišim svjetskim produkcijskim standardima, po prvi je puta održan sinoć u beogradskoj Štark Areni, a Tony je crveni tepih i pozornicu, dijelio u društvo najvećih regionalnih glazbenih imena. Svi oni nastupili su pred rasprodanom Arenom, u četverosatnom pomno osmišljenom programu, koji su uživo prenosile najjače regionalne televizijske kuće. Sam Tony, nije krio zadovoljstvo, nagradom, 'Važan događaj samim tim što je glas publike taj koji nas je nagradio. Produkcijski izrazito zahtjevan događaj sa puno izvođača u raznim žanrovima i jakom konkurencijom u nominacijama, sigurno je bio garancija gledanosti showa, ali i da će imati svoju budućnost u godinama koje su ispred nas.'

Foto naslovna: Paolo Gentilini

Sprema se spektakularni koncert u Labinu!


Nova dvorana Sportskog centra "Franko Mileta" 1. ožujka ugostiti će koncertni audio-vizualni spektakl, a nastupiti će Tony Cetinski. Ulaznice za ovaj koncert možete kupiti putem sistema Eventim.hr online i na svim prodajnim mjestima diljem Hrvatske. Fizičke ulaznice također možete kupiti u ALTER EGO club&bar  (Mate Blažina 3, Kolodvor Labin) koji je inače organizator ovog koncerta. U prodaji su ulaznice: PARTER (90kn), TRIBINA (120kn), VIP (200kn). Koncert započinje u 21 sat, a nakon koncerta održati će se AFTER PARTY na kojem će nastupiti THE NIGHT EXPRESS band.  

tony cetisnki istra labin beograd turneja hrvatska ulaznice eventim prodaja sportski centar franko mileta alter ego club bar vip tribine parter Music Awards Ceremony