Todorov Stand up i Febra za kraj koncertne sezone u labinskom Rock Caffeu

Todorov Stand up i Febra za kraj koncertne sezone u labinskom Rock Caffeu

19.5.2015. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Zabava

U labinskom Rock Caffeu ovog vikenda biti će održan posljednji koncert prije  jednomjesečne pauze od koncerata tj ljetnog glazbenog programa. Naime ovaj mali labinski klub u kojem se godišnje održava preko 80 besplatnih koncerata ovog će vikenda, točnije u petak  22.svibnja još jednom ugostiti  pulskog glazbenika, humanitarca i komičara Todora s svojim stand up nastupom. 

 

 

 

 

 U subotu na bini labinskog Rock Caffea nastupa  jedan malo drugačiji bend.  Riječ je o akustičnom quartetu Febra čiji repertoar čine uglavnom pjesme u pop, jazz, soul i blues stilu s prizvukom rockabillyja, stranih izvođača iz prošlog stoljeća, te novijeg doba kao npr. Norah Jones, Amy Winehouse, Lilly Allen, Imelda May, Duffy, Stevie Wonder, Ray Charles i dr.


 Subotnji koncert biti će zadnji live nastup u seriji koncertnih večeri koja traje još od listopada prošle godine, a započeti će oko 22 sata.

 

Ove godine nastupali su mnogi sastavi poput grupe Nola, En Face, Zoran Mišić i Juraj Jurlina, održane su promocije albuma  i EP izdanja nadolazećih bendova te je  uz brojne nastupe lokalnih bendova održana i  5 Labinska Gitarijada.

 

 


 Koncerti će se nastaviti početkom srpnja kad započinju ljetne akustične  večeri  koje se održavaju srijedom i subotom. Za ovo ljeto dogovoreni su nastupi s brojnim izvođačima između kojih bi voljeli izdvojiti i nastupe novih mladih labinskih glazbenica Tene Bevčar i Nicol Vidak s svojim akustičnim duom te zanimljive  country grupe Country Strike.


PR

todor stand up show febra rock caffe labin rock caffe koncert