Tko će postati 23. heroj ulice?

Tko će postati 23. heroj ulice?

25.12.2011. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

Preostalo je tri odlučujuće, četiri do kraja, utakmice ovogodišnjeg najmasovnijeg malonogometnog turnira u državi, "Moja ulica, moja ekipa 2011. - Suzuki Motortech". Četiri sjajne momčadi, 40-tak vrhunskih igrača, danas će u dvorani Doma sportova Mate Parlov izaći na parket samo s jednom mišlju. Postati 23. "heroj ulice", najbolja ovogodišnja momčad Pule i istarskog poluotoka, a bogami i šire. MNK Histria Oprtalj, AS Višković Spartans, Pizzeria Jupiter 2 i Alfatrans Elektroimpex osim Božića dočekali su posljednji dan "Ulice", pod borom pronašli prigodu da se s ponosom upišu u legendu. U rekordnom izdanju pokazali da u nogama posjeduju najviše znanja da pred preko dvije tisuće gledatelja koji će pohrliti u pulsku dvoranu uzmu naslov najbolje haklerske družine na najmasovnijem turniru u Hrvatskoj na kojem je ljubav prema haklu u prvom planu.

 

Dva napeta polufinala, MNK Histria Oprtalj - AS Višković Spartans i Pizzeria Jupiter 2 - Alfatrans Elektroimpex, startaju u 17, odnosno 17.40 sati. Kada se saznaju finalisti parket će prepustiti njihovim nasljednicima jer u 18.20 starta će finale Mini Ulice - Splitska banka, besplatnog pozivnog turnira dječaka do 11 godina u kojem su ove godine najsupješniji bili dječaci porečkog Jadrana i Kanfanara. Plodovi Mini Ulice, turnira u kojem se djeci usađuje ljubav prema "Ulici" kako bi joj se jednog dana vratili vidi se upravo ove godine jer prvi sudionici tog dječjeg turnira prije pet godina bili su akteri glavnog ovogodišnjeg turnira.

 

U pauzama turnira i pojedini gledatelji doći će na svoje, kao i u subotu sponzor turnira Favorit pivo, osiguralo je nagradne pakete svojih proizvoda za one najsretnije čiji se brojevi ulaznica izvuku.

 

Kao i uvijek oproštaj od "Ulice" bit će prožet snažnom humanitarnom notom. Cjelokupni prihod od današnjih ulaznica donirat će se onima kojima je to najpotrebnije o čemu je organizator, Sportsko društvo Hakl, već detaljno informirao javnost. Usto, da "Ulica" nije samo običan turnir, potvrdit će još jedan poklon, na inicijativu mladog Puljana, inače vjernog posjetitelja Ulice, koji je svom prijatelji poželio osigurati bicikl kojim će se lakše kretati, te inicijativu pulskog gradonačelnika Borisa Miletića, organizator je osigurao božićni poklon koja će sasvim sigurno usrećiti spomenutog mladića.

 

Program završnice

17:00h  MNK HISTRIA OPRTALJ - AS VIŠKOVIĆ SPARTANS (polufinale)


17:40h  PIZZERIA JUPITER 2 (Glavaš, Mehić) - ALFATRANS ELEKTROIMPEX (polufinale)


18:20h  JADRAN POREČ - KANFANAR (finale Mini Ulice)

 

19:00h  UTAKMICA ZA 3. MJESTO

19:45h FINALE "ULICE"

 

Izvor: www.sdhakl.hr

Moja Ulica Moja Ekipa 2011 turnir mali nogomet Mate Parlov Pula SD Hakl Sportsko društvo Hakl Glavaš Mehic finale polufinale finale Mini Ulice nagrade