TK Albona Extreme u suradnji s Gradom Labinom i Triatlon Savezom IŽ organizira Aquatlon – prijave u tijeku

TK Albona Extreme u suradnji s Gradom Labinom i Triatlon Savezom IŽ organizira Aquatlon – prijave u tijeku

12.9.2012. // Labin.hr // Objavljeno u kategoriji Sport

Povodom Europskog tjedna mobilnosti  TK Albona Extreme  u suradnji  s Gradom Labinom i Triatlon Savezom Županije Istarske organizira prvenstvo Županije Istarske u Aquatlonu, te rekreativni štafetni Aquatlon.

 

Aquatlon će se održati u subotu  22. rujna 2012. godine sa startom u 13,00 sati na rabačkoj rivi. Za županijsko prvenstvo konkuriraju samo natjecatelji kojima je mjesto prebivališta na području Istarske županije.

Natjecatelji, razvrstani su u više starosnih kategorija, takmičiti će se u dvije discipline: plivanje 750 m i trčanje 5.000 m.

Štafetni  Aquatlon odvijati će se u tri kategorije: muška, ženska i mješovita ekipa tako da će utrku odraditi dva takmičara; jedan plivanjem, a drugi trčanjem.  

Održati će se i dječja utrka koja se sastoji od plivanja dužine 50 m, te trčanja 400 m, a natjecatelji će biti svrstani u dvije kategorije: mlađi (od 2004-2006 godište) i stariji (od 2000–2003 godište).

 

Zainteresirani se mogu prijaviti na email lucanososic@gmail.com ili na mob. 091 723 9690 ( Lučano Sošić ), na način da prijavite ime tima i pojedinačna imena i prezimena.

tk albona extreme triatlon aquatlon plivanje lučano sošić