Tiskan programski letak manifestacije “Proljeće u gradu“ (preuzimanje)

Tiskan programski letak manifestacije “Proljeće u gradu“ (preuzimanje)

13.4.2011. // Labin.hr // Objavljeno u kategoriji Društvo

Grad Labin u suradnji sa mjesnim odborima Grada Labina, Turističkom zajednicom Grada Labina, Trgovačkim društvom „1. Maj Labin“ d.o.o.,  Projektom Labin – Zdravi grad, Savezom sportova Grada Labina, udrugama u kulturi i sportu, osnovnim i Srednjom školom Mate Blažine Labin, dječjim vrtićima, sportskim udrugama i udrugama u kulturi i ove je godine osmislio niz aktivnosti koje će se provoditi pod zajedničkim imenom  „Proljeće u gradu“.

 

Naime, ova manifestacija prvi puta je predstavljena prije dvije godine i kao takva imala je značajan pozitivan odjek među našim sugrađanima.

 

Cilj manifestacije je ponuditi sadržaje za sve generacije građana, a prije svega one koje proklamiraju pozitivan odnos prema prirodi i njenom očuvanju, događanja rekreativnog karaktera, te su dodatna motivacija građanima u svim segmentima djelovanja u Gradu Labinu kako bi zajednički činili još veće pomake u uređenju grada i njegovih okolnih naselja.

 

Tim povodom tiskan je programski letak u tisuću primjeraka koji je distribuiran po školama, vrtićima te najfrekventnijim punktovima u gradu.

  


letak proljece u gradu 2011.pdf4.05 MB

 

 

proljeće u gradu proljeće manifestacije labin