The Orange Strips finalisti MTV BAND 2012 natječaja

The Orange Strips finalisti MTV BAND 2012 natječaja

20.4.2012. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Glazba

Nakon 45 dana teške borbe publika MTV-a i žiri izglasali su najbolje izvođače najvećeg regionalnog natjecanja bendova - MTV Band 2012 powered by Ray Ban.
Pobjednici velikog natjecanja su mladi slovenski pop punk bend TRASH CANDY, na drugo mjesto plasirala se indie rock ekipa iz Labina THE ORANGE STRIPS, dok je treće mjesto zauzela punk četvorka iz Zagreba IGNOR.

Lista bendova s najvećim brojem glasova publike i žirija sadrži nekoliko zanimljvih poznatih imena iz cijele bivše države, ali i neke sasvim nove izvođače na koje zaista vrijedi obratiti pažnju, a od kojih vrijedi izdvojiti labinski bend Soul Display, koji kao i The Orange Strips djeluju u sklopu nezavisnog labinskog labela OSA MEDIA:

1. TRASH CANDY
2. THE ORANGE STRIPS
3. IGNOR
4. SUPERSOUL CONNECTION
5. KRAJ PROGRAMA
6. FIL TILEN
7. HEMENDEX
8. PROJECT MOF
9. DEAD FISH
10. SOUL DISPLAY

Trash Candy, The Orange Strips i Ignor predvode dugačak popis od 300 prijavljenih izvođača koji su sakupili ukupno 61.771 glas publike! Nikad do sada jedna regionalna akcija nije skupila toliko glasova i na taj način "oživjela" glazbenu scenu.

Kao što je i najavljivano, zajednički i pobjednički koncert Trash Candy, The Orange Strips i Ignor održat će se u petak, 18. svibnja u najstarijem rock klubu na ovim prostorima - kultnoj zagrebačkoj Jabuci. Vrata Jabuke otvorit će se u 21:30, a nastup počinje oko 22:00.

the orange strips mtv mtv band natjecaj glazba muzika soul display trash candy osa media