Tanja Grubiša i Anika Ujčić iz BK Labin osvojile naslov prvakinja Istre u parovima na županijskom prvenstvu za boćarice

Tanja Grubiša i Anika Ujčić iz BK Labin osvojile naslov prvakinja Istre u parovima na županijskom prvenstvu za boćarice

10.6.2014. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

Tanja Grubiša i Anika Ujčić, boćarice Labina, osvojile su naslov prvakinja Istre u parovima, na prvom, povjesnom županijskom prvenstvu za boćarice odigranom u Babićima nedaleko Umaga.

Grubiša i Ujčić su u finalu pobijedile svoje klupske kolegice Snježanu Klanjac i Dianu Baran.

Brončane medalje pripale boćaricama pulske Nove Verude, trećeplasiranim Ondini Maras i Hani Škuflić, te četvrtoplasiranim Tanji Arsenić i Mariji Mauši.

Na prvenstvu se natjecalo devet parova iz četiri istarska kluba koja u svojim redovima imaju registrirane boćarice, već spomenutih Labina i Nove Verude, te Plamena iz Babići i Pule Squalus.

Prvenstvo je izvrsno organizirao jedan od najmlađih istarskih boćarskih klubova Plamen iz Babići koji je na račun svog domaćinstva dobio sve pohvale sudionica natjecanja i njihovih pratitelja, te su sve natjecateljice izrazile nadu da će se i sljedeće godine ponovno okupiti na jednom od županijskih prvenstava u Babićima. Suorganizator prvenstva bio je Boćarski savez Grada Umaga.

Dva najbolja para s prvenstva Istre stekla su pravo nastupa na prvenstvu Hrvatske koje će se 6. i 7. rujna odigrati u Komiži na otoku Visu.

U privitku dostavljam vam rezultete i jednu fotografiju.

Na fotografiji su osvajačice medalja

tanja grubiša anika ujčić boćarice boće turnir boće