Sync In - nova emisija elektroničke glazbe na valovima Radio Labina!

Sync In - nova emisija elektroničke glazbe na valovima Radio Labina!

17.4.2021. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Glazba

Valovi Radio Labina ove će subote, 17. travnja 2021. zatitrati u ritmu elektroničke glazbe. Društvu naših specijaliziranih glazbenih emisija pridružit će se nova, naziva Sync In. Emisiju, koja je na rasporedu svake subote od 20:00 do 22:00 sata, uređuje i vodi mlada producentica Valnea Bulić (NEYA).

Prvi dio emisije rezerviran je za vijesti s domaće i strane elektroničke scene, kao i intervjue sa zanimljivim gostima. U drugom dijelu emisije uživajte uz odličnu glazbu za koju ste zaslužni vi! Naime, svakog ponedjeljka na Instagram profilu emisije Sync In (@syncin_rl) publika ima mogućnost poslati svoju omiljenu elektroničku stvar, a mi biramo najbolje prijedloge koje ćemo zasvirati na valovima Radio Labina.

Premijerna emisija ove je subote, 17. travnja posvećena 25. godišnjici Radio Labina pa ćemo u tom duhu svirati domaće i strane dance i house hitove iz 1996. godine.

Ako želite biti dio Sync In priče, zapratite nas na Instagramu i već u ponedjeljak imate mogućnost poslati svoju glazbenu želju koju ćemo zavrtiti na našim valovima subotom navečer.

Za sve koji nisu u mogućnosti pratiti nas live subotom, imat ćete mogućnost preslušati emisiju u vidu podcasta na putem platforme Mixcloud. Emisija će biti dostupna na stranici Radio Labina, kao i na Mixcloud-u

sync/c glazba elektronička glazba radio labin nevia bulić