SUTRA ZAPOČINJE TRODNEVNI LABIN JAZZ FESTIVAL

SUTRA ZAPOČINJE TRODNEVNI LABIN JAZZ FESTIVAL

3.7.2013. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Glazba

Kroz tri večeri od četvrtka 4.7. do subote 6.7. sve posjetitelje Labin Art Republike očekuje prvo glazbeno događanje - Labin Jazz festival. Na tri lokacije u starogradskoj jezgri Labina održat će se pet koncerata domaćih i inozemnih jazz glazbenika.

 

Festival u četvrtak 4.7. otvara poznati hrvatski jazzer Denis Razumović-Razz i njegov "Denis Jazz Quartet" kojeg čine domaći i talijanski glazbenici, a nastup na ljetnoj pozornici kod "Špine" započinje u 21:30 sati. Nešto iza 23 sata selimo se na Titov trg gdje će nastup održati "Alba & Leo Duo".

 

Drugi dan festivala donosi koncert popularnog riječkog pjevača Marka Tolje, u pratnji "Olja''''zz Quartet-a", a gošća koncerta biti će mlada i vrlo uspješna labinska jazz glazbenica Dina Rizvić. Kao i prethodne večeri, i ovaj nastup na "Špini" započinje u 21:30 sati. Nakon 23 sata na obližnjem Starom trgu u srcu labinske starogradske jezgre, jazzirat će međunarodni "Chocolate Disaster Quartet".

 

Posljednji koncert ovogodišnjeg Labin Jazz festivala biti će održan u subotu 6.7. u 21:30 na "Špini", a nastupit će poznati splitski jazz sastav "Black Coffee". Treba napomenuti i da je ulaz na sve koncerte ovogodišnjeg festivala besplatan.

 

 

PR

koncert marko tolja jazz labin jazz republika