Sutra na Labinštini tri zabavno-humanitarne manifestacije

Sutra na Labinštini tri zabavno-humanitarne manifestacije

13.9.2013. // Radio Labin // Objavljeno u kategoriji Sport

Sutra se na Labinštini održava nekoliko zabavno-humanitarnih manifestacija. U organizaciji Malonogometnog kluba Punta Nera u Koromačnu se organizira humanitarna večer za Milenu Verbanac. Nastupat će Serđo Valić, Duo Fantasy i Spektar bend. Bit će organizirana i lutrija, čiji će prihod biti namijenjen liječenju Milene Verbanac.

Humanitarno-zabavna večer će se s početkom u 20 sati održati u dvorani Društvenog doma u Koromačnu.  

 

Na drugom kraju Labinštine u Potpićnu, tamošnja Udruga mladih organizira Feštu za svih. Fešta počinje biciklijadom u 14 sati, a vozit će se makadamom od Potpićna prema Čepiću. Sportski program nastavlja se u 17 sati turnirom u malom nogometu na kojem će nastupiti devet ekipa. Za glazbeni dio fešte brinut će se DJ-evi  Lukas Bašić i Mirsad Kurjaković. Fešta za svih održat će se na školskom igralištu.

 

U Labinu, na Zelenicama, u organizaciji tamošnjih caffe barova, sutra uvečer održat će se tradicionalna manifestacija Točno u centar. Program počinje u 18 sati turnirima u mini nogometu i mini rukometu, a nakon završetka sportskog dijela program se nastavlja uz DJ-eve i glavne zvijezde večeri Atomsko sklonište. Pokrovitelji manifestacije su Grad Labin, Labin Zdravi grad i Turistička zajednica Grada Labina.

zabava fešta koromačno