Sutra gradska fešta Petrova i otvaranje Labin Art Republike

Sutra gradska fešta Petrova i otvaranje Labin Art Republike

26.6.2015. // Radio Labin // Objavljeno u kategoriji Zabava

Otvaranje sezone ljetnih kulturnih događanja u labinskom Starom gradu već se tradicionalno poklapa s gradskom feštom Petrova. Glavna zabavna događanja odvijat će se sutra navečer na Titovom trgu s početkom u 20,00 sati. Nastupit će cijeli niz lokalnih izvođača i kulturno-umjetničkih skupina, a vrhunac večeri bit će nastup najpopularnije hrvatske vokalne skupine - klape Intrade predvođene karizmatičnim Tomislavom Bralićem.

Na “Špini”, gdje će i ove godine biti smještena već legendarna gradska ljetna pozornica, očekuju nas zvuci čvrstog rock&rolla, uz bend Zorana Mišića, labinske bluesere Mezcal Moon i obilježavanje rođendana radijske emisije "Radio Gerila". Najvažniji kulturni događaj večeri svakako je otvorenje Labin Art Republike, ljetnog festivala koji već 13. godinu za redom donosi pregršt događanja u srce labinskog Starog grada.

Svečano otvorenje održat će se, kao i prethodnih godina, na platou između Narodnog muzeja i Gradske galerije Labin u 22 sata, a zastavu Labin Art Republike s balkona Narodnog muzeja spustit će mlada i sve popularnija labinska jazz glazbenica i kantautorica Dina Rizvić. Iste večeri s početkom u 20,00 sati otvorit će se i 4. Galerije ekstra djevičanskog maslinovog ulja. U prostoru starogradske Lože bit će predstavljena najbolje ocjenjena maslinova ulja uvrštena u svjetski vodič FLOS OLEI naših poznatih proizvođača: Duilia i Bosiljke Belić, Mattea Belcija, Bruna Flega, Williama Negria, Silvana Smokovića, Andree Baćca (uljara Perinić) te Klaudia Ipše.

Uz vrhunska svjetska maslinova ulja, pod pokroviteljstvom Turističke zajednice Grada Labina posluživat će se delicije restorana „Kvarner“, te vina Juričić i vina Baćac.

klapa intrade zabava petrova pucka festa