Sutra edukacija povodom natječaja Ministarstva turizma i Ministarstva poduzetništva i obrta

Sutra edukacija povodom natječaja Ministarstva turizma i Ministarstva poduzetništva i obrta

11.3.2015. // Labin.hr // Objavljeno u kategoriji Gospodarstvo

Sutra će se u organizaciji LAG-a „Istočna Istra“ održati edukacija povodom raspisanih natječaja Ministarstva turizma (Konkurentnost turističkog gospodarstva) i Ministarstva poduzetništva i obrta (Poduzetnički impuls 2015.).

Edukacija će se održati u Velikoj vijećnici Grada Labina s početkom u 17:00 sati.

 

Ministarstvo turizma putem natječaja Konkurentnost turističkog gospodarstva će sufinancirati projekte za unapređenje ponude malih obiteljskih hotela, izgradnje i opremanja bazena, unapređenje obiteljskog smještaja, te podizanje konkurentnosti hrvatskog turizma, za što se mogu prijaviti subjekti malog gospodarstva (trgovačka društva izvan javnog sektora, obrti i zadruge), seljačka domaćinstva (OPG koje pruža ugostiteljske i/ili turističke usluge), fizičke osobe - privatni iznajmljivači.

 

Sredstva ovogodišnjeg Poduzetničkog impulsa namijenjena su proizvodnji i turizmu, poduzetničkoj infrastrukturi, informatizaciji proizvoda te povećanju kvalitete proizvoda, a tu su i potpore koje poduzetnicima i obrtnicima omogućuju lakši pristup financiranju, internacionalizaciju poslovanja te ulaganja u istraživanje i razvoj i obrazovanje.

 

Cilj edukacije je pomoći svima koji će se prijaviti na natječaje da pravilno ispune projektne obrasce i maksimiziraju svoje šanse na natječaju kako bi ostvarili najveći mogući broj bodova, kroz korištenje prijavnih obrazaca i davanje preciznih uputa na što treba staviti naglasak prilikom pripreme.

 

Edukacija je besplatna za sve sudionike.

 

Dnevni red možete pronaći ovdje.

 

Radionicu će voditi konzultantica obrta EU PROJEKTI – Obrt za poslovno savjetovanje i ostale usluge, gđa. Ariana Vela.

 

»Ova edukacija sufinancirana je iz EU pretpristupnog programa IPARD kroz mjeru LEADER. Sadržaj ovog oglasa je isključiva odgovornost LAG-a "Istočna Istra" i ne odražava nužno stajališta Europske unije«.

 

 


 

 

lag lag istočna istra poduzetništvo