Sudionici „Kvarnerske rivijere“ na prijemu kod gradonačelnika - uživo pratite na LabinSportu

Sudionici „Kvarnerske rivijere“ na prijemu kod gradonačelnika - uživo pratite na LabinSportu

25.5.2010. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

Danas je u maloj gradskoj vijećnici, u znak dobrodošlice, labinski gradonačelnik Tulio Demetilika ugostio sudionike tradicionalne, pedeset i osme po redu, Kvarnerske rivijere u skupini Labin. Pored domaćeg Rudara, nazočne su bile i delegacije nizozemskog Vitessea, njemačkog Augsburag i Osijeka.

 

Tom je prilikom gradonačelnik izrazi veliko zadovoljstvo što je Nogometni klub Rudar, uz potporu Grada, unatoč gospodarskim problemima koji nas okružuju, ponovno uspješno organizirao ovaj tradicionalni turnir. Naglasio je da su svi ponosni na to što je Grad Labin, kao suorganizator, sudjelovao u čak pedeset i pet turnira, od njih ukopno pedeset i osam, te je napomenu da taj broj premašuje samo Grad Rijeka.

.

Nakon upoznavanja gostiju g kraćom gradskom povijesti, istaknuo je kako je Labin sportski grad, s preko trideset sportskih udruga kojim gradska uprava pokušava maksimalno pomoći. Posebno je, kao najpopularnije sportove, apostrofirao ženski i muški rukomet te nogomet.

.

Prigodne su govore održali i predsjednik Rudara Ljubo Buršić te jedan od iniciatora Kvarnerske rivijere u Labinu Antun Gregorić koji su kao i gradonačelnik gostima zaželjeli ugodan boravak u Labinu i Rapcu te ih pozvali na ponovni posjet.

 

(A.Z.)

 

LabinSport

 

Uživo pratite sve rezultate Kvarnerske rivijere na LabinSportu (meni desno)

 

nk rudar nogomet kvarnerska rivijera nk rijeka prijem demetlika toni gregorić