Što o svojoj kandidaturi za labinskog gradonačelnika kaže Željko Ernečić (AUDIO)

Što o svojoj kandidaturi za labinskog gradonačelnika kaže Željko Ernečić (AUDIO)

15.11.2012. // Radio Labin // Objavljeno u kategoriji Politika

Željko Ernečić, potpredsjednik labinskog SDP-a i njihov gradski vijećnik bit će SDP-ov kandidat za labinskog gradonačelnika. Obznanili su to labinski SDP-ovci na sinoćnjoj konferenciji za novinare . A zašto se kandidira za mjesto gradonačelnika Željo Ernečić je rekao: (ton – Željko Ernečić).

Dodao je i kako je svojim angažmanom i radom u Gradskom vijeću zajedno s ostalim kolegama vijećnicima pokazao kako su dosljedni i da im se može vjerovati. Da se zauzimaju za malog čovjeka i da žele boljitak gradu.  Na pitanje od koga očekuje podršku za svoju kandidatu Ernečić je kazao kako o tome još nisu razgovarali, ali da je podrška svih dobrodošla, pa i HDZ-a, te da jedino suradnja s IDS-om ne dolazi u obzir. Tajnik labinskog SDP-a Daniel Mohorović  dodao je: (ton – Daniel Mohorović 1).

 Labinski SDP-ovci na sinoćnjoj su press konferenciji govoreći o aktualnom političkom trenutku u Istri kazali kako u potpunosti podržavaju odluku  predsjedništva stranke o raspuštanju organa pulske gradske i istarske županijske organizacije ubog političke pasivnosti. Dajemo podršku povjerenici Županijske organizacije Istarske županije Adi Damjanac, kazao je tajnik labinskih SDP-ovaca Daniel Mohorović

te dodao kako su oni na posljednjim unutarstranačkim izborima podržali kandidaturu Valdija Goba za predsjednika istarskog SDP-a boreći se za veću prepoznatljivost SDP-a u Istri. Mohorović je ustvrdio: (ton – Daniel Mohorović). Kazali su i kako se u stranci nije raspravljalo o podršci Damiru Kajinu kao županu.

politika kandidatura željko ernečić izbori lokalni izbori izbori 2013