Božić u Labinu
LC na Instagramu

Stand-up Srđana Jovanovića i nastup Gradskog orkestra u pretposljednjem tjednu LAR-a

Stand-up Srđana Jovanovića i nastup Gradskog orkestra u pretposljednjem tjednu LAR-a

22.8.2017. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Zabava

Već uobičajeno, jedan od posljednjih događaja na ljetnoj pozornici Labin Art Republike kod Špine, večer je stand-up komedije. Ove nam godine, točnije u četvrtak 24. kolovoza u 21 sat, u Labin dolazi jedan od najpopularnijih i najcjenjenijih srpskih komičara novije generacije, Srđan Jovanović, sa svojom novom mono-komedijom "Mikrofonija".

 "Mikrofonija" na pomaknut i satiričan način govori o običnim, svakodnevnim stvarima iz drugog kuta i prvog lica, o bitnim i nebitnim temama, zajedničkim problemima svih nas, sve začinjeno Srđanovim osobnim stavom. Upitat ćemo se što nas čeka od rođenja do mirovine, kako se snalazimo u novom potrošačkom društvu i koliko je Balkan stvarno blizu odnosno daleko od Europe.

 Podijelit će Srđan Jovanović i nekoliko savjeta za dug i sretan život - iako, nemojte ga shvatiti predoslovno, jer on je prije svega tu da nas zabavi i nasmije. Ova večer "brutalno iskrenog humora", kako ju je okarakterizirao sam autor, rezervirana je zbog tema i jezika za odraslu publiku, tako da osobama mlađima od 15 godina prisustvo nije preporučeno.

 U subotu 26. kolovoza svoj će tradicionalni koncert u sklopu Labin Art Republike održati njezini doajeni i glazbenici koji su na ovom ljetnom kulturnom festivalu nastupili najviše puta - Gradski orkestar Labin. Zašto su upravo oni imali čast otvoriti jubilarno 15. labinsko kulturno ljeto, provjerite ove subote od 20 sati na Titovom trgu u labinskom starom gradu.

 

 

srđan jovanović stand up show gradski orkestar labin lar labin art republika