Srednja škola Mate Blažine Labin slavi sutra 60. obljetnicu rada

Srednja škola Mate Blažine Labin slavi sutra 60. obljetnicu rada

17.12.2008. // Radio Labin // Objavljeno u kategoriji Obrazovanje

Sutra Srednja škola Mate Blažine obilježava 60. obljetnicu rada. Središnja manifestacija za djelatnike škole i umirovljene djelatnike, goste i uzvanike održati će se u Kinu Labin sa početkom u 12:00 sati.

Na samoj svečanosti uručiti će priznanje i pokloniti spomen DVD Škole svima koji su dosad pomogli i ubuduće će pružati potporu Školi da bude kvalitetnija te da iz nje izađu kompetentni mladi ljudi.

Povijest Škole i njezin sadašnji odgojno-obrazovni rad biti će prikazani kulturno-umjetničkim programom kojeg su osmislili učenici Škole sa svojim voditeljima te posredstvom spomen DVD-a.

Ravnatelj škole, Čedomir Ružić poručuje da brojnim tekstualnim materijalom, člancima iz novina, fotografijama i video zapisima i poveznicama na Internetu, težilo se obuhvatiti i prezentirati cjelokupni razvoj Škole.

Za sutrašnji dan najavljeno je i svečano otvaranje novog praktikuma kuharstva i ugostiteljskog posluživanja, na čijoj se rekonstrukciji radilo gotovo dvije godine, gdje će biti upriličen domjenak za sve uzvanike kojeg će pripremiti sami učenici na čelu sa svojim voditeljima.

 

Srednja škola Mate Blažine obrazovanje obljetnica Čedomir Ružić praktikum Kino Labin DVD Srednje škole promotivni materijal