Srce u knjižnici

Srce u knjižnici

14.2.2009. // Glas Istre // Objavljeno u kategoriji Kultura

LABIN - Svevremene ljubavne izreke, klasici ljubavne poezije, skečevi na temu zdravstva, ples i autorski stihovi kolaž je točaka što su ih u knjižnici Srednje škole Mate Blažine prekjučer povodom Valentinova izveli osnovci i srednjoškolci pod nazivom »Srce u knjižnici, knjižnica u srcu«.

Polaznici dramske radionice Era, koju u sklopu programa »Labin - Zdravi grad« vodi prof. Hasnija Karlović, do suza su nasmijali prisutne uvijek aktualnom temom zgoda i nezgoda pacijenata te klasičnog obiteljskog sukoba sestara tinejdžerica.

Izvrstan član skupine, višestruko nagrađivani Mario Gigović, koji je uz prof. Branku Komljenović i Majdu Milevoj-Klapčić osmislio program, i ovoga je puta oduševio u ulozi šlampavog i potkupljivog liječnika, ali i kao vrsni interpretator vječne »Ne daj se Ines«.

Valentino Blasina i Paola Užičanin podsjetili su na najljepše misli o ljubavi, a autorskim ostvarenjem, pjesmom »Blu«, nagrađenom na susretu »Ca je ča« predstavila se Karla Kravanja.

S. Z.

dramska radionica era miro gigović branka komljenović majda milevoj klapčić valentinovo predstava valentino blasina paola užičanin karla kravanja