Službeni izvještaj sa 10. redovne sjednice Gradskog vijeća Grada Labina

Službeni izvještaj sa 10. redovne sjednice Gradskog vijeća Grada Labina

29.7.2014. // Labin.hr // Objavljeno u kategoriji Društvo

Na 10. redovnoj sjednici Gradskog vijeća Grada Labina, koja se održala u četvrtak, 24. srpnja 2014. godine, gradski su vijećnici nakon razmatranja usvojili godišnje izvještaje za 2013. godinu triju labinskih komunalnih poduzeća 1. Maj Labin d.o.o. Labin, Labin Stan d.o.o. i Labin 2000 d.o.o. Time su doneseni Zaključak o primanju na znanje Izvještaja o poslovanju TD 1. Maj Labin d.o.o. Labin za 2013. godinu, Zaključka o primanju na znanje Izvješća o poslovanju TD Labin Stan d.o.o. Labin za 2013. godinu i Zaključka o primanju na znanje Izvještaja o poslovanju TD Labin 2000 d.o.o. Labin za 2013. godinu.

 

Vijećnici su usvojili Odluku o prodaji zemljišta u vlasništvu Grada Labina putem javnog natječaja. Radi se o građevinskom zemljištu u Rapcu površine 610 četvornih metara po početnoj cijeni od 630.959,60 kuna s pravom prvokupa za tvrtku Riviera Adria iz Poreča, također je usvojena na sjednici. Ovom investicijom se želi povećati površina parcele na kojoj će se Vila Ava, adaptacijom i djelomičnom dogradnjom, preurediti u depandansu hotela Bellevue, što je vijećnicima prezentirao projektant Željko Paliska.

 

Na sjednici su usvojeni dokumenti kojima se nastavlja proces osnivanja Osnovne umjetničke škole Matka Brajše Rašana te je oglašen Javni poziv za kandidiranje članova novog saziva gradskog Savjeta mladih.

 

 

sjednica gradkog vijeća gradsko vijeće izvještaj savjet mladih grada labin aogš