Skupština Turističke zajednice Labina prihvatila financijsko izvješće za prošlu godinu

Skupština Turističke zajednice Labina prihvatila financijsko izvješće za prošlu godinu

20.3.2015. // Radio Labin // Objavljeno u kategoriji Gospodarstvo

Turistička zajednica Grada Labina prošle je godine ostvarila prihod od 4.599.718 kuna i na razini je planiranog. Boravišna pristojba koja čini najveći dio ukupnih prihoda ostvarena je za 3 posto manje od planiranog, a rashodi od 5.104.031 kuna na razini su plana. Svi poslovi koje su Turistička zajednica i Grad Labin dogovorili u zajedničkom programu utroška 30% boravišne pristojbe (u 2014. je to iznosilo 1.168.460,68 kn) su odrađeni, a dio uređenje parkirne površine iznad Girandelle je u tijeku.

Rečeno je to na sjednici Skupštine Turističke zajednice održanoj danas u Rapcu. Od održanih manifestacija direktorica Ureda Turističke zajednice Radmila Paliska Kos posebno ističe: (ton – Radmila Paliska Kos). Ove godine kaže, surađivat će i u dvije sportske manifestacije u organizaciji Jedriličarskog kluba Kvarner, regati Labinska republika i Prvenstvu Hrvatske za kadete u klasi Optimist.  I ove godine nastavljamo, kaže Paliska Kos s konceptom zabavnih manifestacija na rivi u Rapcu: (ton – Radmila Paliska Kos 1).  

Istaknula je i kako je Turistička zajednica kad su razvojni proizvodi u pitanju dala, a davat će i ubuduće značajnu potporu u organizaciji bike manifestacije Valamar Terra Magica jer je njihovo opredjeljenje razvoj outdoor aktivnosti kao proizvoda koji bi trebao doprinijeti jačanju pred i posezonskih razdoblja.

 

 

Foto: Radio Labin

 

radmila paliska kos tz grada labina gospodarstvo turizam