Skladbom iz Austin Powersa završen svečani koncert povodom Dana Osnovne glazbene škole Matka Brajše Rašana pri POU Labin (VIDEO + fotografije)

Skladbom iz Austin Powersa završen svečani koncert povodom Dana Osnovne glazbene škole Matka Brajše Rašana pri POU Labin (VIDEO + fotografije)

16.12.2010. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Obrazovanje

U utorak, 14. prosinca 2010. s početkom u 18,30 u Kinu Labin, OGŠ Matka Brajše Rašana pri Pučkom otvorenom učilištu Labin svečanim je koncertom obilježila Dan škole.

 

Koncert je započeo izvedbom mališana iz Glazbene igraonice, a nakon toga je voditeljica Škole, Melita Lasek, pozdravila prisutne i istaknula uspjehe učenika na nedavnim natjecanjima i nastojanje Škole da se učenicima osiguraju što bolji uvjeti za daljnji rad.

 

Slijedio je nastup učenika na različitim instrumentima: na klaviru bile su to Victoria Bucul, Nicole Dmitrović, Natali Horvat, Roberta Prelčec i Nicole Vidak, na violini Elen Vošten, na flauti Katarina Bulić, na gitari Noel Bucul i Nino Atanasković, na harmonici Roberta Radović, Adriana Miletić i Roberto Diminić te na klarinetu Toni Kranjac, Eni Britvarević, Borna Fable i Sabrina Stojaković. Prvi dio koncerta završio je nastupom pjevačkog zbora koji je vodio prof. Nikola Lovrinić.

 

U drugom dijelu koncerta nastupili su bivši učenici OGŠ Matka Brajše Rašana - danas učenici SGŠ I.M.Ronjgova u Puli i Rijeci te Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli. Bili su to: Endi Miletić na harmonici, Massimo Bembić na klaviru, Dina Rizvić na marimbi i Neno Atanasković na harmonici. Koncert je završio zajedničkom izvedbom učitelja i učenika Škole skladbom Q.Jonesa `Soul bossa nova` iz filma `Austin Powers`. Brojna publika dugim je pljeskom nagradila svakog izvođača, a osobito oduševljenje izazvala je vrlo efektno i kvalitetno izvedena zadnja zajednička točka programa.

 

Polaznici glazbene igraonice s profesoricom Đenanom Levak

Veliki broj posjetitelja

Komorni sastav Područnog odjela Potpićan s profesorom Tomislavom Novakom

Pjevački zbor s voditeljem profesorom Nikolom Lovrinićem, mr.

Mali voditelji manifestacije,  Nicole Dmitrović i Robin Vidak

Dina Rizvić, bivša učenica OGŠ Matka Brajše Rašana pri POU Labin izvodi skladbu Ghaiana na marimb.

Učitelji i učenici Škole na kraju zadnje točke

Autor teksta: Melita Lasek, prof.

Autor fotografija: Filip Leko, prof.

Autor videa: Marijano Atanasković, prof.

ogš matka brajše rašana tonči trinajstić melita lasek dan škole dina rizvić