Škambeta Tulju Demetljiki!

12.9.2012. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Društvo

Po svemu sudeći nostro će Grandebutrgermaister Tuljo morati vuopet na sud. A zoc? I zoc se on mora vajka sudit sa svojin podanicima uovcami i kozami? E razlog se krije, koko piše "Labinjština info":
SDP: Demetlika je izjavom o Bastijanićevoj presudi počinio kazneno djelo!

a "Ljabin.info sljedeće:  

"Danas popodne su svoju tiskovnu držali labinski SDP-ovci. Valdi Gobo je govorio o „rasprodaji" parcela u industrijskoj zoni Vinež za pola cijene, za što se zalažu Tulio Demetlika i labinski IDS-ovci. Željko Ernečić je prozvao labinskog gradonačelnika Tulia Demetliku zato što je u lokalnim novinama javno prozivao Mladena Bastijanića spominjući sudske presude protiv njega, čime je pokušao diskreditirati Mladena Bastijanića ali i kršio zakone u RH, pa će Demetlika idućih dana dobiti krivičnu prijavu tj. biti će tužen na sudu...?? Željko Ernečić je opet spomenuo  pravomoćnu presudu o deložaciji gdje je Grad Labin još prije 6 godina trebao iz gradskog stana u Viletama iseliti Nanda Golju, inače tasta predsjednika labinskog gradskog Vijeća Valtera Poropata. Taj slučaj isto tako ima sve karakteristike krivičnog djela nesavjesnog obnašanja javne funkcije...?? Na tiskovnoj je bio i Mladen Bastijanić koji je novinarima tamo podijelio čitav niz javnih pitanja čija problematika interesira građane na koje labinski gradonačelnik Tulio Demetlika javno tradicionalno ne odgovara. Inače po zakonu gradski dužnosnici na upućeno im javno pitanje moraju odgovoriti u roku od 15 dana, ako to ne učine odgovorni su pred Prekršajnim sudom."

Postavlja se jedno ali i više pitanja, da li gospodin Tuljo demetljika grandeburgermaister od Aljbone/Avaljone dela co drugo (permanentno slikanje kod bilo kakvog ne značajnog otvaranja kakve izložbe, ili bilo koje druge lapalje, osin co je stalno po teh sudovah? I, kuo je tako kao gonojo artefakti, zuoc ga mi plaćevamo?

Tuljo sudovi lezilebović tužbe