Sjajni rezultati učenika i mentora labinske Srednje škole na županijskim i međužupanijskim natjecanjima i susretima

Sjajni rezultati učenika i mentora labinske Srednje škole na županijskim i međužupanijskim natjecanjima i susretima

16.3.2018. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Obrazovanje

Martin Šverko učenik 2. razreda osvojio je 1. mjesto na međužupanijskom natjecanju iz osnova elektrotehnike i mjerenja u elektrotehnici.

Učenice trećeg razreda gimnazije Eliza Vickić, Vanesa Aničić i Magdalena Zahtila osvojile su 1. mjesto na međužupanijskom GLOBE susretu.

Na županijskom natjecanju iz povijesti u kategoriji prvih razreda gimnazije 1. mjesto osvojila je Marija Lalović, a u kategoriji trećih razreda 1. mjesto pripalo je Ademu Mahmiću.

Učenica prvog razreda gimnazije Lucija Miletić kao recitatorica pozvana je na državnu smotru Lidrano 2018. Gimnazijalac Rafael  Santaleza osvojio je 1. mjesto iz geografije u kategoriji  drugih razreda.

Na županijskom natjecanju iz engleskog jezika gimnazijalac drugog razreda Aleksandar Parenta osvojio je 1. mjesto. Iz matematike u kategoriji prvih razreda učenik Mateo Dobrić osvojio je 1. mjesto, a u kategoriji trećih razreda Karlo Frankola osvojio je 1. mjesto.

Gimnazijalac Karlo Frankola  i elektrotehničar drugog razreda Marko Damjanić osvojili su 1. mjesta na županijskom natjecanju iz informatike.

Čestitamo im na ostvarenim rezultatima te poželimo im puno uspjeha na državnim natjecanjima i susretima. Brojni su učenici iz navedenih i ostalih predmeta osvajali visoka 2., 3., 4. mjesta. Čestitke svima njima i njihovim mentorima!ssmb.hr

srednja škola mate blažina natjecanje matematika martin šverko mateo dobrić lana klobas lukas bašić marko damijanić karlo frankola globe adem mahmić rafael santaleza aleksandar parenta