Silvano Vlačić drugi potpredsjednik Gradskog vijeća Grada Labina

Silvano Vlačić drugi potpredsjednik Gradskog vijeća Grada Labina

9.7.2009. // Radio Labin // Objavljeno u kategoriji Politika

Jučerašnja sjednica Gradskog vijeća Grada Labina iako je imala svega četiri točke dnevnog reda odužila se na tri sata. Vijećnik IDS-a Serđo Baskijera dao je mandat vijećnika na mirovanje jer obnaša nespojivu dužnost člana Skupštine Istarske županije. Vijećnika Baskijeru u Gradskom vijeću zamijeniti će Iva Vlačić sa liste IDS-a.

Na prijedlog oporbenih vijećnika drugim potpredsjednikom imenovan je HDZ-ov vijećnik Silvano Vlačić. Vijećnici su jednoglasno donijeli Rješenje o imenovanju članova Stožera zaštite i spašavanja Grada Labina.

Zoran Rajković, zamjenik gradonačelnika Grada Labina imenovan je načelnikom Stožera, dok je zamjenikom načelnika imenovan Boris Rogić, stručni suradnik Službe zaštite i spašavanja Vatrogasne zajednice Istarske županije. Prihvaćen je prijedlog vijećnika HSU-a Josipa Škopca da se među članove Stožera uključi i direktor Komunalnog poduzeća „1. Maj“, Alen Golja. Rogić se ispričao jer je došlo do tehničke pogreške. Naime Golja je lani kao zamjenik gradonačelnika automatizmom imenovan načelnikom Stožera.

Ove je godine prilikom formiranja novih članova Stožera došlo je do previda te je Golja izostao. Vijeće je prihvatilo i prijedlo IDS-ovog vijećnika Đanluke Miletića te u članove Stožera uvrstilo predstavnike Hrvatskih voda i Hrvatskih šuma.

silvano vlačić ids politika izbori2009 đanluka miletić.vijeće