Šibenski pjevač Đani Stipaničev nastupio na Labin Art Republici

Šibenski pjevač Đani Stipaničev nastupio na Labin Art Republici

24.7.2015. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Glazba

Opušteno, prijateljski i bez trunke pretencioznosti, Đani Stipaničev i njegov pratitelj na klavijaturama, prof. Vladmir Babin, gotovo dva su sata zabavljali ponovo prepuni auditorij kod Špine, kako glazbom tako i duhovitom, otvorenom interakcijom s publikom. U pjesmama potpuno predani, gotovo maestralni, u neformalnom dijelu neočekivano duhoviti i luckasti, priuštili su posjetiteljima Labin Art Republike još jednu kvalitetnu i zabavnu glazbenu večer.

 

U primjereno posloženom kolopletu klapskih i dalmatinskih standarda, Đanijevih najpoznatijih hitova i drugih evergreena zabavne glazbe, jako su ugodno iznenađenje bile izvedbe nekoliko predivnih pjesama možda i ponajboljeg, no (nažalost) već pomalo zaboravljenog pjevača dalmatinskih šansona, pokojnog Vice Vukova. Ipak, vrhunac koncerta, što je potvrdilo i najglasnije odobravanja publike, bile su sjajne izvedbe nekoliko klasika talijanske kancone, poput nezaobilazne «O sole mio» ili «Con te partiro», ponajvećeg hita legendarnog talijanskog tenora Andrea Bocellija.

 

U konačnici, topla večer koja je uz već učestale visoke temperature karakteristične za ovo ljeto, bila obilježena i prijetećim požarima u okolici Labina, ipak je - barem za posjetitelje Labin Art Republike - otišla u dobrom smjeru. Izvrsni Đani Stipaničev, iako manje razvikan i eksponiran od svojih estradnih kolega, opet je pokazao zašto i dalje nosi titulu jednog od najboljih muških vokala hrvatske scene.

 

 

PR

 

 

 

 

đani stipaničev lar labin art republika kod špine koncert