Šesto proglašenje najsportaš(ic)a Labinštine: laureati Barbara Belušić, Luka Grubić i MNK Potpićan 98

Šesto proglašenje najsportaš(ic)a Labinštine: laureati Barbara Belušić, Luka Grubić i MNK Potpićan 98

13.12.2008. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

Večeras, petak, 12. prosinca u prostorijama raškog RKUD „Rudar“, Radio Labin je po šesti put uzastopno proglasio najbolje sportaš(ic)e Labinštine za minulu godinu a Glas Istre isto po četrdeset prvi put u Županiji Istarskoj. Inače ovogodišnje proglašenje je bilo peto po redu koje Glas istre i Radio Labinu organiziraju zajednički.

.

Najprije su dodijeljena posebna priznanja Radio Labina koje su dobili:

  • AS Albona – Labin za petnaest godina rada,
  • NK Raša 1938. – Raša za sedamdeset godina rada,
  • NK Cement –Koromačno za pedeset godina rada,
  • Deana Nišandžić, mladi nogometaš NK Jedinstvo Omladinac iz Svete Nedjelje koji je teško stradao u prometnoj nesreći u znak zahvalnosti za dosadašnje sportske dosege i kao znak potpore za što brže ozdravljenje i povratak na nogometne travnjake,
  • Nedim Kovačević Kova, nedavno tragično preminula nogometna i trenerska legenda Labinštine, posthumno, za doprinos razvoju nogometna na Labinštini.

.

Za najbolju momčad Labinštine u 2008. godini proglašeni su malonogometaši MNK Potpićan 98. iz Potpićna, najbolja sportašica je labinska atletičarka Barbara Belušić inače članica AK Istra iz Pule a najbolji sportaš je cestovni biciklist iz Vozilića Luka Grubić član pazinskog BK Puris-Pazin. Rukometaš labinskog Mladog rudar Andrej Franković i rukometašica ŽRK Rudar iz Labina Josipa Jelica proglašeni su za najveće sportske nade Labinštine.

.

U zabavno su dijelu nastupili: Compani Band-a, Katrina Mulavdić, Tena Bevčar, pulska plesna skupina Art-Dance te članovi domaćeg RKUD „Rudar“. Programa će voditi Branka Gladović Šverko i Adraino Šćulac. Najsretniji su se doma vratiti s jednom ili više vrijednih nagrada koje je organizator osigurao za vrlo bogatu tombolu.

 

LabinSport

Barbara Belušić Luka Grubić Nedim Kovačević MNK Potpićan 98 najsportaš Labinštine 2008 najbolji sportaš Radio Labin Glas Istremposebna priznanja