Seniori NK Rudara ispali iz Kupa

Seniori NK Rudara ispali iz Kupa

7.4.2014. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

Seniorska momčad neće po dobrome pamtiti prošli tjedan u kome je  od županijskog ligaša NK Ližnjan ispala iz daljnjeg natjecanja Kupa,a nakon tri dana izgubila i u prvenstvenoj utakmici 22.kola III.HNL-Zapad na domaćem terenu od NK Novigrad rezultatom 4:1. U svojevrsnom Istarskom derbiju III.HNL-Zapad, naša je momčad samo u prvom  poluvremenu uspjela držati rezultatski egal,dok su u drugom dijelu utakmice gosti iz Novigrada ubacili u višu brzinu i sa tri zgoditka potvrdili svoju kvalitetu i više nego zasluženo pobijedili našu momčad. Utakmica je bila vrlo zanimljiva, dinamična sa svim elementima koji čine nogomet najvažnijom sporednom stvari na svijetu. Od golova, lijepih akcija, kaznenih udaraca, pogođenih prečki, kartona itd. Jedini zgoditak za našu momčad postigao je Andrej Miletić.

Istoga dana u jutarnjim terminima mlađi pioniri i pioniri su  u sklopu 19.kola JPLI odigrali sa vršnjacima NK Jadran vrlo važne prvenstvene utakmice. Mlađi pioniri su prekinuli  niz negativnih rezultata i sa drugoplasiranom momčadi NK Jadran odigrali neodlučeno 0:0. U utakmici gdje je naša momčad odigrala vrlo dobro cijelu utakmicu i bila bolja veći dio utakmice,te ponovno dokazala svoju kvalitetu ipak nije uspjela to i rezultatski  potvrditi. Pioniri nisu  uspjeli nastaviti pozitivan niz rezultata u vrlo važnoj utakmici za drugo mjesto . Nakon našeg vodstva od 1:0 gosti iz Poreča su uspjeli sa dva lijepa zgoditka preokrenuti rezultat i osvojiti tri vrlo važna boda. Jedini zgoditak za našu momčad postigao je Mariano Černjul. Nedeljno jutro rezervirano je za najmlađe kategorije U-9 i  U-11 A koje su gostovali u Galižani,odnosno U-11 B koja je gostovala u Ližnjanu.  

Kategorije U-11 A i B su pobjedama , ali i dobrom igrom premostile ova gostovanja, dok su najmlađa djeca U-9 u Galižani sa istoimenim domaćinom odigrali bez golova.

Ovaj vikend  momčadi mlađih pionira i pionira će odmarati od prvenstvenih utakmica, dok je popodnevni subotnji termin rezerviran  za seniorsku momčad koja gostuje u Senju kod tradicionalno teškog protivnika NK Nehaj. Utakmica započinje u 16,30. Nedeljni raspored započinje na Gradskom stadionu u Labinu u 10,00 sati, utakmicama najmlađih momčadi U-9 NK Rudar i NK Vodnjan, a sat vremena kasnije isti se klubovi sastaju i u kategoriji U-11 dok će  mlađa  momčad U 11 B odmjeriti snage sa NK Banjole .Utakmica bi se trebala igrati u 12,00 sat na Gradskom stadionu u Labinu.. Posljednje utakmice vikenda zatvoriti će, u Labinu, kadetska i juniorska momčad koja će u sklopu 20.kola odmjeriti snage sa vršnjacima NK Pazinka iz Pazina. Utakmice su na rasporedu u 14,30 i 16,30 sati.

 

NK Rudar Labin

 

 

nk rudar sport nogomet kup