Seminar za obrtnike, male i srednje poduzetnike "Izrada i analiza investicijskog projekta"

Seminar za obrtnike, male i srednje poduzetnike "Izrada i analiza investicijskog projekta"

1.12.2010. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Gospodarstvo

Istarska razvojna agencija (IDA) d.o.o. u suradnji s Istarskom županijom i Ministarstvom gospodarstva, rada i poduzetništva organizira seminar na temu "Izrada i analiza investicijskog projekta". Seminar će biti održan u ponedjeljak, 13. prosinca 2010. od 14.00 do 20.00 sati u prostorima IDA-e u Puli, Mletačka 12/IV (Dvorana Istra 21).

Seminar je namijenjen svim zainteresiranim obrtnicima te malim i srednjim poduzetnicima koji žele znati nešto više o metodama i alatima za planiranje investicijskih projekata, analizi novčanih tokova projekta, ocjeni profitabilnosti projekata te donošenju investicijskih odluka o prihvatljivosti samog projekta od strane potencijalnih investitora. Zamišljen je kao kombinacija predavanja i praktičnog rada polaznika u kojem će polaznici, na temelju praktičnog primjera imati priliku analizirati projekt i naučiti postupak izrade te kriterije za donošenje kvalitetne investicijske odluke. Posebna pažnja bit će posvećena metodama vrednovanja i ocjeni uspješnosti projekta te ključnim elementima pripreme zahtjeva za pronalaženjem izvora financijskih sredstava.

Seminar će održati mr.sc Kristian Korunić, koji je diplomirao je na Ekonomskom fakultetu u Rijeci te magistrirao na Poslijediplomskom studiju Poduzetništvo u Osijeku. Mr.sc. Korunić posjeduje bogato radno iskustvo na području financijske analize (izrada investicijskih studija, procjene vrijednosti poduzeća, izrada aplikacije za EU fondove,…). Sudjelovao je na brojnim seminarima iz područja korporativnih financija i tržišta kapitala te ima položen ispit za brokera i investicijskog savjetnika. Organizator je i predavač stručnih seminara iz područja analize financijskih izvještaja, upravljanja likvidnošću i tržišta kapitala u Hrvatskoj i svijetu.

Seminar je besplatan za sve sudionike, a prijava je obavezna zbog bolje organizacije te ograničenog broja sudionika. Prijaviti se može jedna osoba po poduzeću/obrtu zbog bolje kvalitete predavanja (predviđena ja manja interaktivna grupa od max 20 osoba) i uključivanja više različitih poduzeća/obrta.

Ukoliko ste zainteresirani, molimo Vas da prijavu izvršite na telefon 052/381-900 ili da ispunjeni prijavni obrazac pošaljete na fax 052/381-905 ili e-mail: boris.sabatti(at)ida.hr ili tamara.kirsic(at)ida.hr najkasnije do utorka, 07. prosinca 2010.

Prijavnicu možete preuzeti ovdje, a sadržaj seminara ovdje.

Za sve dodatne informacije molimo da nam se obratite.

 

IDA

 

seminar gospodarstvo obrt poduzetništvo plan financije investicije