[Seminar] Poduzetnički impuls 11. ožujka u Labinu

[Seminar] Poduzetnički impuls 11. ožujka u Labinu

6.3.2014. // Radio Labin // Objavljeno u kategoriji Gospodarstvo

Lokalna akcijska grupa „Istočna Istra“ provodi edukaciju za poduzetnike i obrtnike o programu poticanja i subvencija malog i srednjeg poduzetništva - Poduzetnički impuls 2014. u polivalentnoj dvorani Gradske knjižnice Labin u utorak 11. ožujka 2014. od 17,00 sati.

U prvom dijelu seminara prezentirat će se ciljevi i aktivnosti Lokalne akcijske grupe „Istočna Istra“. Na seminaru će biti govora o novim pravilima financiranja, sličnostima s EU projektima, prioritetima financiranja u svim ciklusima, prijavnoj dokumentaciji, na što obratiti pozornost te kako si povećati šanse za dobivanje sredstava. Seminar je prvenstveno namijenjen svim obrtnicima, malim i srednjim poduzetnicima, ali i svim zainteresiranim građanima koji žele saznati nešto više o mogućnostima programa.

Seminar će održati gđa. Ariana Vela iz tvrtke EU projekti info, koja posjeduje desetogodišnje iskustvo rada na projektima financiranim fondovima EU. U svojoj je karijeri radila s predstavnicima javnog, poslovnog i civilnog sektora, a specijalizirala se za pripremu i provedbu projekata iz programa IPA, FP7, CIP, LLP i brojnih drugih.

Za detalje seminara možete se obratiti na tel. 866-817 ili putem e-maila lag.istocna.istra@gmail.com. Seminar je besplatan za sve sudionike.

 

lag istočna istra lag lokalna akcijska grupa gospodarstvo seminar predavanje poduzetništvo