Savjetovalište za prehranu i ovaj mjesec u Labinu

Savjetovalište za prehranu i ovaj mjesec u Labinu

12.1.2020. // Labin.hr // Objavljeno u kategoriji Društvo

Savjetovalište za prehranu u Zavodu za javno zdravstvo Istarske županije (ZZJZIŽ) uspostavljeno je još 2017. godine, dok je u Labinu započelo s radom u siječnju 2018. godine. Osim u Labinu, održava se i u Rovinju, Buzetu, Pazinu, Bujama i Poreču.

Uz financijsku podršku Grada Labina - Labin Zdravog grada, aktivnosti Savjetovališta u Labinu provode se u prostorijama Higijensko epidemiološke službe (HES) unutar Ispostave Istarskih domova zdravlja u pravilu dvaput mjesečno (srijedom) od 13.00 do 19.00 sati, u unaprijed utvrđenim terminima, osim tijekom srpnja, kolovoza i prosinca kada se održava jednom mjesečno. 

U siječnju su organizirana 2 termina, 15. i 29.siječnja, a svoj termin možete rezervirati putem sljedećih kontakta: 052 529 022, 099 380 4545 i savjetovaliste@zzjziz.hr.

Savjetovalište je otvoreno za sve građane besplatno i nije potrebna uputnica.

U rad Savjetovališta uključeni su brojni stručnjaci ZZJZIŽ (magistra nutricionizma, liječnici epidemiolozi, specijalisti školske medicine, psiholozi) koji će svojim savjetima i preporukama pružiti podršku svim korisnicima, naučiti ih i ojačati u cilju poboljšanja i očuvanja vlastitog zdravlja.

savjetovalište za prehranu labin dom zdravlja zavod za javno zdravstvo