Savjet mladih pokrenuo suradnju sa Pučkim otvorenim učilištem

Savjet mladih pokrenuo suradnju sa Pučkim otvorenim učilištem

12.11.2010. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Društvo

Labin - Savjet mladih Grada Labina u skladu sa svojim djelokrugom i načinom rada nastavlja suradnju i razmjenu iskustva sa odgovarajućim udrugama, tijelima i organizacijama u Republici Hrvatskoj. Nakon organizacije Streetball-a sa Savezom sportova Grada Labina i KK Rudar te međunarodnom studentskom organizacijom AIESEC na programu međunarodne razmjene studenata, pokrenuta je suradnja sa Pučkim otvorenim učilištem u okviru predlaganja repertoara kazališnih predstava.

 

Suradnja Savjeta mladih Grada Labina i Pučkog otvorenog učilišta se bazira na organizaciji kazališnih predstava za mlade s ciljem stvaranja kazališne publike mladih i pružanje prilike da svakom novom predstavom prošire svoje kulturne vidike. Ovom suradnjom Savjet mladih Grada Labina proširuje ponudu aktivnosti za mlade u našem gradu uz nadu stvaranja šire kazališne publike kroz istinsko razumijevanje predstava.

 

Prva predložena predstava u sklopu suradnje bila bi organizacija Stand Up Comedy vol.2 s vodećim stand up komičarom i voditeljem Ivanom Šarićem. Predstava je održana prošle godine i nakon odličnog odaziva publike, pozitivnih kritika i upita za ponovnim održavanje odlučeno je pokrenuti pregovore sa istim komičarima i novim repertoarom. 

 

Savjet mladih grada Labin, Alen Halilović

 

 

pučko otvoreno učilište savjet mladih grada labina savjet mladih alen halilović mladi zabava kultura stand up