Sanel Bojkić brani boje Hrvatske na međunarodnom futsal turniru u Italiji protiv domaćina, te Rumunjske i Slovenije

Sanel Bojkić brani boje Hrvatske na međunarodnom futsal turniru u Italiji protiv domaćina, te Rumunjske i Slovenije

10.6.2010. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

Hrvatska U-21 reprezentacija predvođena izbornikom Mladenom Pericom-Štrlom od 17.do 19.lipnja sudjeluje na međunarodnom futsal turniru mladih reprezentacija u talijanskom Policoru. Na jugu Italije naši će U-21 reprezentativci odmjeriti snage s vršnjacima iz Italije, Rumunjske i Slovenije.


  Uz izbornika Mladena Pericu-Štrlu, stručni stožer čine još Marinko Mavrović i Alen Delpont, a pozvani su slijedeći igrači: Žarko Luketin (MUĆ BITUMINA), Ernes Malarić (RENAULT AUTO KREŠO), Ivan Lovrić (PETRINJČICA IDIS), Vedran Matošević (USPINJAČA), Stjepan Perišić (ŠKVER), Franco Jelovčić (KIJEVO), Dario Šestić (NACIONAL), Dario Marinović (BRODOSPLIT INŽENJERING), Damir Znaor (MEJAŠI), Saša Babić (KIJEVO), Sanel Bojkić (ALBONA), Mijo Caktaš (UHBDDR), Hrvoje Marjanović (PETRINJČICA IDIS); dok su kao rezerve pozvani Mate Kalajžić (MUĆ BITUMINA) i Marin Musinov (MEJAŠI).


  Okupljanje reprezentativaca sa sjevera Hrvatske započinje u hotelu Laguna u Zagrebu 14.06 u 8:00 sati, odakle će se uputiti u Kaštela gdje će se u hotelu Kastel okupiti cijela reprezentacija u 12:30. U Kaštelima su zakazana 3 treninga, a 15.06 u 21:00 sati reprezentacija će se trajektnom linijom Split-Ancona uputiti u Italiju. Turnir otvaramo 17.06 susretom s reprezentacijom Rumunjske, dan kasnije odmjerit ćemo snage s domaćinom, a poslijednjeg dana turnira sastat ćemo se s reprezentacijom Slovenije.

 

CroFutsal

 

mali nogomet nk rudar mnk albona hrvatska reprezentacija futsal međunarodni futsal turnir sanel bojkić