Sandra Brubnjak nova predsjednica Lige za borbu protiv raka Labin

Sandra Brubnjak nova predsjednica Lige za borbu protiv raka Labin

4.12.2010. // Labin.hr // Objavljeno u kategoriji Društvo

Od svog osnutka prije četiri godine, Liga protiv raka Labin radi na prevenciji i edukaciji o malignim bolestima, pomaže u rehabilitaciji oboljelih od raka i pri stručnom usavršavanju zdravstvenih djelatnika na području onkologije, te u organiziranju stručnih i znanstvenih skupova.

 

U petak su u Malom kazalištu Liga protiv raka Labin, Liga protiv raka Pula i Liga protiv raka Primorsko-goranske županije iz Rijeke potpisale Povelju o suradnji kojom potpisnici jednom godišnje izrađuju i potvrđuju svoje zajedničke planove i programe suradnje, i to: suradnje u izradi posebnih edukacijskih programa prevencije, suradnje u razmjeni informacija o novim saznanjima u liječenju oboljelih, suradnje u pomoći rehabilitacije liječenih osoba putem organiziranih klubova lige, te suradnje u izradi odgovarajućih zajedničkih programa i projekata za javne natječaje i financijske potpore. Povelju su potpisale dosadašnja predsjednica Lige protiv raka Labin Vesna Mirković Čok, predsjednica Lige protiv raka Pula Danica Kuzmanović i predsjednik Liga protiv raka Primorsko-goranske županije Branimir Krenajz.

U ime Grada Labina koji podupire i financijski potpomaže projekte Lige, svečanosti potpisivanja Povelje prisustvovao je zamjenik gradonačelnika Zoran Rajković.

 

U novom četverogodišnjem mandatu, Ligu protiv raka Labin vodit će Sandra Brubnjak. Večerašnje potpisivanje Povelje svojim su recitalima obogatile labinske pjesnikinje.

 

 

liga borbe protiv raka liga protiv raka zdravlje bolest društvo sandra brubnjak karcinom život