Rukometašice na pripremama u Labinu

Rukometašice na pripremama u Labinu

25.3.2008. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

Rabački hotel Castor te labinska Sportska dvorana SŠC „Mate Blažina“ ugostiti će dvije selekcije hrvatskih rukometašica, kadetkinje i mlađe-kadetkinje.

Kadetkinje Hrvatske, u Labinu će boraviti od utorka 25. ožujka do petka 28. ožujka a njihove dvije godine mlađe kolegice dan duže, do subote, 29. ožujka.

Osim svakodnevnih treninga, obje će selekcije odigrati po nekoliko kontrolnih susreta. Najprije će u srijedu, 26. ožujka od 17,15 sati na parket mlađe-kadetkinje. Protivnik će im biti domaći ŽRK Rudar. Sat i pol kasnije kadetkinje reprezentacije Hrvatske igraju protiv prvoligaškog sastava Zameta iz Rijeke.

U četvrtak, 27. ožujka u 18,45 kadetkinje igraju protiv prvoligašica iz Pule, ŽRK Arena a dan kasnije od 10,3o sati, na rasporedu je međusobni ogled dvije reprezentativne selekcije.

Od labinskih igračica, jedina je pozvana kadetska reprezentativka, Ana Jajčević a zanimljivo je da je novi izbornik sa spiska izostavio Josipu Jelicu iako je prethodnik mu, Borsi Dvoršek bio pun hvale za mladu labinsku ljevoruku rukometašicu.

LabinSport

 

Rukometašice pripreme reprezentacija