Rok za predaju prijedloga lista za mjesne odbore 16. lipnja

Rok za predaju prijedloga lista za mjesne odbore 16. lipnja

8.6.2020. // Labin.hr // Objavljeno u kategoriji Politika

Gradsko izborno povjerenstvo Grada Labina, za provedbu izbora članova vijeća mjesnih odbora na području Grada Labina, daje obavijest da će se na temelju Odluke Gradskog vijeća o raspisivanju izbora za članove vijeća mjesnih odbora na području Grada Labina od 26. svibnja 2020. ("Službene novine Grada Labina", broj: 9/20), 5. srpnja 2020. održat će se izbori za članove vijeća mjesnih odbora na području Grada Labina, i to Mjesnog odbora Labin Donji, Labin Kature, Labin Gornji, Kapelica, Vinež, Rabac i Ripenda.

Prema članku 6. navedene Odluke prijedlozi lista moraju biti dostavljeni Gradskom izbornom povjerenstvu najkasnije u roku od 12 dana od dana raspisivanja izbora. S obzirom da je Odluka Gradskog vijeća o raspisivanju izbora objavljena u Službenim novinama Grada Labina 27. svibnja 2020. te s obzirom da je ista stupila na snagu 4. lipnja 2020., prijedlozi lista se zaprimaju zaključno s danom 16. lipnja 2020. do 24,00 sata. Naziv liste navodi se punim imenom stranke, odnosno stranaka koalicije, a ako postoji, navodi se i skraćeni naziv stranke, odnosno stranaka ili stranačke koalicije koja je listu predložila. Ako je listu predložila skupina birača, njezin naziv je "nezavisna lista mjesnog odbora".

U svrhu zaprimanja prijedloga lista za navedene izbore Gradsko izborno povjerenstvo dežurat će (radi preuzimanja prijedloga lista kandidata za izbor članova vijeća mjesnih odbora i ovjere Očitovanja kandidata o prihvaćanju kandidature za člana) u prostorijama Gradske uprave Grada Labina (sala za sastanke – "Mala vijećnica", I. kat desno), i to:

-       14. lipnja 2020. (nedjelja) u vremenu od 16,00 do 20,00 sati
-       15. lipnja 2020. (ponedjeljak) u vremenu od 16,00 do 20,00 sati
-       16. lipnja 2020. (utorak) u vremenu od 16,00 do 24,00 sata.

OBRASCI za kandidiranje u vijeće mjesnih odbora na području Grada Labina mogu se podići u holu zgrade Gradske uprave Grada Labina i na službenim stranicama Grada Labina (www.labin.hr).

Gradsko izborno povjerenstvo Grada Labina će 5. lipnja 2020. na oglasnoj ploči Grada Labina i službenim stranicama Grada Labina (www.labin.hr) objaviti OBVEZATNE UPUTE o redoslijedu izbornih radnji i tijeku rokova te ostale obvezatne upute kao i propisane obrasce.

Dokumentaciju možete preuzeti na poveznici http://labin.hr/izbori-za-clanove-mjesnih-odbora-grada-labina.

Prilozi

mjesni odbor izbori izbori za mjesne odbore