Rockwool radio i kad nije radio

Rockwool radio i kad nije radio

19.10.2008. // Regional Express // Objavljeno u kategoriji Gospodarstvo

Da je tvornica Rockwool ne samo dobar susjed, već i transparentan prema javnosti, a nadasve iskren, govori u prilog i ova fotografija koju nam je poslao jedan mještanin Kršana, čije je ime poznato redakciji. Fotografiju je slikao mobitelom u ponedjeljak, 13. listopada u 8 sati sa svoga balkona. Tvornica Rockwool u to vrijeme nije trebala raditi jer je prije toga bila zatvorena zbog kako su službeno objavili «redovitog čišćenja», te je trebala ponovno krenuti u pogon tek u 9.30 istoga dana.

Sudeći prema fotografiji, tvornica je radila ne samo ujutro, već i cijelu noć. Autor fotografije je kontaktirao Novi foji, jedini portal s labinštine u namjeri da pošalje fotografiju na objavu, međutim neugodno se iznenadio jer su mu iz foja poručili da se radi o montaži u photoshopu.

U razgovoru s nekolicinom mještana, saznajemo da je Rockwool koristio premosnicu već u petak 17. listopada oko 14 sati, te noću oko 4 sata ujutro. Koliko je to sekundi, minuta ili sati pitaju mještani, dok Rockwool i dalje neometano radi na svom umjetničkom djelu bojanja neba u crveno-plave tonove. (D.F.)

 

Napomene:

1. Autor je fotografiju uvrstio na Labin.com u jednu od naših fotogalerija još 13. 10. 2008.

 

2. Novi foji, kako se u tekstu spominje, nije jedini portal s Labinštine, nego jedini mjesečnik. Što se portala tiče osim navedenog postoji i Labin.info.

 

 

Rockwool proizvodnja dimiti