Rockwool: Po nabavi potrebnih sirovina, ponovno započinjemo s radom

Rockwool: Po nabavi potrebnih sirovina, ponovno započinjemo s radom

19.2.2009. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Gospodarstvo

Povodom tehničkog pregleda tvornice i službenog priopćenja Ministarstva zaštite okoliša, prostornog uređenja i graditeljstva iz tvornice Rockwool Adriatic priopćili su kako je sukladno izmjenama i dopunama građevinske dozvole i odobrenju nadležnog Ministarstva, tvornici odobren pokusni rad u trajanju od 6 mjeseci.

"Taj period istekao je 17. veljače kada smo u večernjim satima i zaustavili proizvodnju. Sve aktivnosti kao i zalihe sirovina planirali smo do tog perioda.

Istoga je dana prije podne, prema planu, započeo tehnički pregled u našoj tvornici. Mi smo u Rockwoolu do toga datuma napravili sve što se od nas zahtijevalo i što smo sukladno zakonskim odredbama trebali i napraviti. Ispunit ćemo naravno i ovaj zahtjev Ministarstva kako bismo, po nabavi potrebnih sirovina, ponovno započeli s radom tvornice i osigurali uvjete za dobivanje uporabne dozvole", zaključuje se u priopćenju Rockwoola.

 

Anđelka Toto-Ormuž

PR Manager/Voditeljica odnosa s javnostima

Rockwool Adriatic d.o.o.

 

Rockwool Anđelka Toto Ormuž Ministarstvo zaštite okoliša Marco Boi županijska skupština IŽ gospodarstvo kvaliteta zraka uporabna dozvola