Roan Rašuo i Stela Dermit iznimno uspješni na županijskim natjecanjima

Roan Rašuo i Stela Dermit iznimno uspješni na županijskim natjecanjima

8.3.2016. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Obrazovanje

Učenici Osnovne škole Ivo Lola Ribara i dalje postižu zapažene rezultate na školskim natjecanjima. U nastavku pročitajte o njihovim uspjesima:

 

-          ROAN RAŠUO ,5. r.- prvo mjesto na županijskom natjecanju iz geografije

-           novinarski rad - Intervju ,STELE DERMIT ,7.r.,predložen  za državnu smotru LiDraNo 2016

 

Na županijskom natjecanju iz geografije koje je održano u Poreču 29.veljače, učenik petog razreda OŠ"Ivo Lola Ribar"Labin, polučio je izvrstan rezultat osvojivši prvo mjesto u kategoriji petih razreda osnovnih škola Istarske županije. Rješivši zahtjevan test preko 90% zasigurno govori o učeniku koji uz izrazitu motivaciju za učenjem,posjeduje sposobnosti te  veliki interes za geografiju.

 

Još kao učenik mlađih razreda Roan je pokazivao veliki interes prema prirodnim znanostima, ljubitelj je životinja, istraživanja, enciklopedija, pa će zasigurno njegovo ime i u budućnosti biti spominjano kad su u pitanju natjecanja. Roanova mentorica je nastavnica geografije Ondina Franković.

 

 Učenici su sudjelovali na županijskoj smotri LiDraNo 2016. u Pazinu,3.ožujkasa školskim listom „Nove iskrice" na kojima su radili učenici: Paola Franković, Mateo Blažina, NataliLazarić, Rafaela Faraguna i Alisa Mešić pod mentorstvom profesorice Jangele Sušac-Budimir i samostalnim novinarskim radom , a za državnu smotru LiDraNa predložen je samostalni novinarski rad učenice Stele Dermit, intervju s kantautoricom Dinom Rizvić, također pod mentorstvom profesorice Jangele Sušac-Budimir.

 

 

 

PR

 

 

natjecanja roan rašuo stela dermit lidrano intervju ondina franković