RK Mladi rudar: Najava utakmica za vikend

RK Mladi rudar: Najava utakmica za vikend

20.4.2017. // Labin.com

Ove subote s početkom u 20:00 sati igra se 20. kolo 1. HRL Jug između RK Mladi Rudar i RK Solin. Momčad iz Solina je trenutno 9. plasirana momčad lige sa 17 osvojenih bodova. S druge strane momčad Mladog Rudara nalazi se na 4. mjestu s 23 osvojena boda. Kovarima samo matematika daje šanse za prvo mjesto, jer je teško očekivat da će Karlovac prosuti 4 boda uz lagani raspored koji im predstoji, dok s druge strane momčad Solina je ostvarila svoju ambiciju i osigurala opstanak u ligi. Kovarima bi pobjeda značila nova dva boda koja bi ih približila najviše 3. mjestu ukoliko Split izgubi bodove u Dubrovniku ili Biograd doma protiv Hrvatskog Dragovoljca što je teško za očekivat.

 

U subotu u jutarnjim satima svoje utakmice će odigrati mlađi kadeti u sklopu Županijske rukometne lige te dječaci u sklopu 1. HRLDA zapad. Mlađi kadeti igraju na domaćem terenu i to dvije utakmice, prva je na rasporedu u 10:00 sati protiv RK Umag a druga u 12:00 sati protiv RK Poreča. Dječaci s druge strane putuju u Buzet gdje će u sklopu 13. kruga odigrati dvije utakmice, prva je na rasporedu u 10:00 sati protiv Trsata a druga u 12:15 sati protiv RK Zameta.

 

U nedjelju u 14:00 sati igra se 24. kolo 3. HRL zapad između RK Mladi Rudar 2 i RK Buzet 2. Momčad iz Buzeta trenutno se nalazi na 1. mjestu sa 32 osvojena boda dok se Mladi Rudar 2 nalazi na 12. pretposljednjem mjestu lige sa samo 10 osojenih bodova. Unatoč velikoj bodovnoj razlici Mladi Rudar definitivno može iznenaditi lidera lige što su već dokazali protiv Novigrada koja je 2. momčad lige.

 

Dođite i podržite kovare.

nk rudar sport rukomet