LC Live

Rezultati omladinaca: Rezultatski debalk kadeta i juniora

Rezultati omladinaca: Rezultatski debalk kadeta i juniora

22.9.2014. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Sport

U nedjelju su aktivne bile tri naše selekcije. Prednatjecatelji U-9 i U-11 A odgodili su svoje utakmice u Štinjanu, dok je U-11 B momčad svladala u Marčani vršnjake tamošnjeg kluba sa 1:3. Prvi gol za naše postigao je kapetan Maksim Miskić u 17.minuti, a drugi Lukas Rošić u 19. minuti. Domaći su smanjili na 1:2 nakon pola sata igre, ali je sedam minuta nakon toga, svojim drugim golom danas Miskić osigurao pobjedu naše mlade momčadi koju su vodili treneri Ivica Baljak i Dino Černjul. Za Rudar su igrali: Terzić, Sinožić, Nedog, Matošević, Mohorović, Nišić, Kurdić, Martić, Miskić, Štemberga, Zupičić, Rošić, Kiršić, Mohorović, Okanović i Tursunović. Naredne nedjelje naši mali nogometaši igraju u Potpićnu u 12:00 sati.

 

Kadeti su se u Rovinju dobro držali prvo poluvrijeme i pola drugog. Početnu prednost domaćih iz druge minute anulirao je Petar Božičević u 25. minuti. S tim se rezultatom otišlo na odmor i igralo sve do 60. minute od kad domaći ponovno vode, a u 66. i 72.minuti potvrđuju svoju pobjedu. Pod vodstvom trenera Franka Čupića u Valbruni su igrali: Blažina, Licul, Peršić (od 66. Stojić), Lazarić, Maksenčuk, Černjul E. (od 45. Sergović), Višković, Gušić (od 51. Načinović), Černjul M., Kozić (od 61. Griparić) i Božičević.

 

Juniori su bili još lošiji u drugom dijelu, prvi je također završen 0:0. No, u nastavku domaći su postigli čak pet golova, prvi odmah u 51. minuti, a zadnji četiri minute prije kraja. Juniore je vodio Ljubomir Vilić, a igrali su: Radočaj V., Bucul, Alić, Radočaj A., Trumić, Matković (od 81. Glavičić), Belušić, Miletić, Zakomac, Batelić i Jašarević.

 

Naredne nedjelje sve naše momčadi igraju protiv pulskog Velog Vrha u Labinu. U-9 i U-11 Aprednatjecatelji igraju u nedjelju prijepodne, kadeti i juniori popodne. Dan ranije snage će odmjeriti pioniri i mlađi pioniri. Da podsjetimo, seniori taj dan od 16:30 igraju u Poreču protiv Jadrana.

 

NK Rudar

 

 

nk rudar sport nogomet poraz