Re Petrova nagrađuje najbolji styling posjetitelja

Re Petrova nagrađuje najbolji styling posjetitelja

30.6.2022. // Labin.hr // Objavljeno u kategoriji Društvo

"Re-Petrova", vraćanje prvog ljetnog događanja u starogradsku jezgru, vraćanje života, veselja i osmjeha na lica Labinjana i posjetitelja, u subotu 2. srpnja u tonovima mladosti, u stilu u kojem se svatko osjeća najbolje i najslobodnije, kao nagrada za sve one koji su dvije godine bili disciplinirani i strpljivo čekali povratak "među svoje".

Pozivamo svakoga tko se osjeća slobodno i opušteno da i svojom pojavom, odjevnim predmetom ili frizurom, obućom ili komadom nakita, podsjeti na dane svoje mladosti i bezbrižnosti, a one najsmjelije koji se nisu libili zaviriti u svoj stari ormar - ili onaj svojih roditelja - očekuju  nagrade generalnog sponzora Valamar Riviera d.d..

Generalni sponzor, Valamar Riviera za prvu nagradu poklanja gratis vikend za dvije osobe u Valamar Sanfior&Casa u Rapcu, za drugu nagradu večeru za dvije osobe u restoranu Black&Blue Steakhouse u Rapcu te za treću nagradu večeru i piće za dvije osobe u restoranu La Pentola trattoria u Rapcu.

Bogate nagrade čekaju najkreativnije posjetitelje Re Petrove.

Foto Festival postaviti će u starogradskoj jezgri Photo booth, posebno mjesto za stvaranje najljepših uspomena sa Re Petrove. Nakon fotografiranja, u kratkom vremenu čekati će vas gotove fotografije, od kojih je prva besplatna. Sa tog punkta odabrat će se najbolji styling s najkreativnijim detaljima kod posjetitelja.

re petrova stajling pučka fešta