Radionica Bruketa & Žinić grupe o utjecaju prodajnog mjesta na unapređenje prodaje

Radionica Bruketa & Žinić grupe o utjecaju prodajnog mjesta na unapređenje prodaje

9.10.2015. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Gospodarstvo

Grad Labin u suradnji sa LAG-om „Istočna Istra“ organizira radionicu na temu "Utjecaj prodajnog mjesta na unapređenje prodaje" u srijedu 14. listopada 2015. godine u 17:00 sati u polivalentnoj dvorani Gradske knjižnice Labin.

 

Danas se prodajni prostori ne mogu promatrati samo kao prostori u kojima se prodaju proizvodi ili usluge. Tehnološki razvoj odavno je omogućio potrošačima da sam čin kupnje obave na za njih puno praktičniji i efikasniji način od odlaska u dućan ili mjesto prodaje. Upravo zato prodajna mjesta danas moramo promatrati kao komunikacijske alate i to možda najvrjednije komunikacijske alate.

 

Radionicu će održati tvrtka Brigada d.o.o iz Zagreba specijalizirana za optimizaciju prodajnih mjesta, product dizajn i arhitekturu. Brigada je dio Bruketa&Žinić OM grupe agencija specijaliziranih za brand strategiju, dizajn, strateško planiranje i sve vrste online i offline komunikacije. Ono što bi bila osnovna poveznica raznih visoko nagrađivanih projekata Brigade jest da kakav god prostor osmišljavali, prodajni ili poslovni, stalan ili privremen, javan ili privatan, u svakom se trude stvoriti osjećaj koji će ga učiniti jedinstvenim.

 

Dnevni red

 

 

PR

 

 

 

gradska knjižnica labin predavanje bruketa & žinić komunikacija lag lag istočna istra prodaja poduzetništvo alati