Rabački hotel Valamar Sanfior dobio priznanje za prvoklasne usluge

Rabački hotel Valamar Sanfior dobio priznanje za prvoklasne usluge

9.2.2010. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Gospodarstvo

Rabački hotel Valamar Sanfior, u vlasništvu Rapca d.d. koji posluje unutar Valamara, najveće turističke grupacije u Hrvatskoj, dobitnik je priznanja za prvoklasne usluge u sezoni 2009. od češkog turoperatora Vitkovice tours. Priznanje je na turističkom sajmu "Holiday World 2010." održanom 4. veljače 2010. u Pragu, preuzeo predstavnik Rapca d.d. Karlo Paliska.

Priznanja za prvoklasne usluge najboljim hotelima na Jadranu rezultat su procjene gostiju i agencije. U konkurenciji za 18 nagrada bilo je ukupno 220 hotela iz Hrvatske i Crne Gore.

„Izuzetno nam je drago da su gosti našeg dugogodišnjeg partnera agencije Vitkovice ponovno prepoznali vrhunsku uslugu u našem hotelu te da je hotel Valamar Sanfior osvojio navedenu nagradu ponovno nakon što je istu nagradu dobio i 2006. godine. Najzaslužniji za ovu nagradu su naši zaposlenici te im ovim putem od srca čestitam na njihovom trudu i doprinosu. U svakom slučaju, ova nagrada bit će nam dodatni poticaj u kontinuiranom podizanju kvalitete usluge u našem hotelu kako bismo i nadalje opravdavali dobiveno priznanje", rekla je u povodu dobivanja priznanja Karmela Leovac, direktorica hotela Valamar Sanfior.

Valamar Sanfior jedan je od najkvalitetnijih hotela u Rapcu i od obnove 1998. nekoliko je puta nagrađivan za kvalitetu usluga. Turoperator Vitkovice dodijelio mu je nagradu za prvoklasne usluge u sezoni 2006., britanski turoperator Saga Holidays 2002. godine dodijelio mu je priznanje za izvrsnu hranu i uslugu u konkurenciji hotela s cijelog Mediterana. Iste godine, Saga Holiday uvrstila je Valamar Sanfior u deset najboljih hotela cijele Europe u kategoriji smještaja i visokog standarda. Kao jedan od najboljih hotela u grupaciji Valamar, 2005. godine hotel Valamar Sanfior dobio je Valamarovu internu nagradu za najbolji menadžment tim. Od 2009. godine Valamar Sanfior bogatiji je za sadržaj novog wellness centra, a nadolazeću sezonu dočekat će s podignutom razinom kvalitete u sobama.

valamar rabac valamar san fior turizam hoteli hotel rabac d d