Stampar M - Stampar

Rabac summer festival nema veze s United festivalom

Rabac summer festival nema veze s United festivalom

25.7.2008. // Glas Istre // Objavljeno u kategoriji Glazba

Rabac summer festival nije dio aktualnog United festivala, niti s njime ima ikakvih zajedničkih točaka. Stoga i najavljene cijene karata za subotnji United nemaju apsolutno nikakve veze sa službenom cijenom karte za »Rabac«, koja još danas u pretprodaji stoji 200 kuna, a sutra je 20 kuna skuplja, kazali su nam organizatori Rabac summer festivala, dodajući kako su u spomenutu cijenu, osim središnjeg sutrašnjeg događaja, uključeni i pred te after partyji.

 

Naime, iako se radi o već dobro poznatom i prestižnom festivalu elektroničke glazbe, kroz koji će osmu godinu zaredom, zasigurno prodefilirati brojni domaći i inozemni posjetitelji, Rabac summer festival posljednjih je mjeseci izazvao brojne nedoumice koje su kulminirale ovih dana. Naime, za sve je »kriv« obližnji i prilično neuspješan projekt United festival koji je mnoge zbunio ponajprije imenom, a zatim i programom. United je ujedinio Rock festival i Summer festival te se održava u jednom dijelu parka Dubrova, dok Rabac summer festival počinje večeras u središnjem dijelu Dubrove.

 

- Sutra, pak, na plaži Girandella u Rapcu počinje naš glavni party gdje će headliner Danny Tenaglia izvesti šestosatni, pa čak možda i duži, set. Nedjelja je rezervirana za »afterisanje«, ponovo u Dubrovi, zaključuje ekipa iz Balance FM-a, tvrtke koja potpisuje organizaciju Rabac summer festivala.

D. DEMIĆ

Rabac Summer Festival United Festival Summer Festival elektronika organizatori Patrik Čekada Balance FM