Rabac Open Air sinoć je plesao uz Beyoncé, a sada na red dolaze najmlađi!

Rabac Open Air sinoć je plesao uz Beyoncé, a sada na red dolaze najmlađi!

28.7.2018. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Zabava

Savršeno izvedena Halo, a zatim i If I Were a Boy i ultimativna women-power Single Ladies (Put a Ring on It), samo su neki od hitova jedne od najvećih svjetskih pop diva u kojima su sinoć na koncertu Beyoncé Tribute Banda u Sundance Beach Clubu uživali rasplesani posjetitelji Rabac Open Air Festivala.Beyoncé Tribute Band Single Ladies svjetska su senzacija koja posljednjih godina osvaja pozornice (i srca) diljem svijeta. Riječ je o prvom i jedinom Beyoncé Tribute bendu koji se sastoji od četiri vrhunske pjevačice i glazbenice. Ove iznimno talentirane glazbenice svojim izvedbama kao da svaki puta preispituju dane im glasovne mogućnosti jer upravo su i poznate po tome da nastupaju u „old school“ maniri: nema playbacka, nasnimljenih matrica i sintetičkih instrumentalnih dionica koje mogu zamaskirati vokalne nedostatke. Samo odlična energija i svirka uživo.


 

Iako hitovi R'n'B „kraljice Bey“ govore o ljubavi i snazi žena, rabačka publika nije bila samo ženska. U Sundance Beach Clubu okupili su se svi uzrasti željne dobre zabave, plesa i uspomena na svjetski tulum koji im je pružilo rabačko festivalsko ljeto.


 

A ovo festivalsko ljeto uistinu ima što za ponuditi. Ovaj će vikend najzabavniji biti najmlađim gostima. Prvo će se danas park ispod hotela Valamar Sanfior Hotel & Casa pretvoriti u tajanstveni otok sa skrivenim blagom, a djeca će u pustolovinu potrage moći krenuti uz skupinu zaigranih gusara iz kolektiva Istra Inspirit. Ovo zabavno istraživanje povijesti uz puno akcije i smijeha završava atraktivnim fireshow performansom koji će, uz prekrasnu kulisu plaže, oduševiti male i velike sudionike.


Sutra će na istom mjestu oživjeti jedna malo drugačija bajka. Na Balu princeza s početkom u 19 sati i 30 minuta, djeca će moći upoznati pravog princa i princezu i fotografirati se sa svojim najdražim likovima iz crtanih filmova. Osim toga, najmlađi se mogu igrati u različitim zonama, poput dress up kutka, facepainting & tatoo kornera, foto i slatkog kutka ili Friendly Giant zone te umorni i puni dojmova uploviti u novi tjedan i nove pustolovine. A one će ih dočekati već u utorak, 31. srpnja, kada se na ulice vraća Circus in the City. Šetnica uz ulicu Maršala Tita tada se pretvara u pravi cirkus s uzbudljivim i zabavnim nastupima žonglera, hodača na štulama i akrobata. Večer će završiti obiljem smijeha kod svjetionika ispod Valamar Sanfior Hotel & Casa uz cirkuski Cabaret show.


 


rabac koncert Beyoncé tribute band valamar