Rabac d.d. demantira: Uplaćeni iznos agenciji Manjgura za edukaciju djelatnika, a ne za Jakovčićevu kampanju

Rabac d.d. demantira: Uplaćeni iznos agenciji Manjgura za edukaciju djelatnika, a ne za Jakovčićevu kampanju

23.4.2010. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Gospodarstvo

Na portalu LC Labin.com u četvrtak 22. travnja, objavljen je dio članka pod naslovom " Rabac d.d. isplatio više od 12 tisuća kuna za Jakovčićevu kampanju PR agenciji Manjgura" koji je preuzet s internet stranice iPress.hr   izvornog naslova: "Novi dokumenti: I za Jakovčićevu kampanju Manjguri novac iz proračuna i javnih poduzeća"

Kako se radi o ozbiljnim optužbama, tijekom dana prispjelo je reagiranje Uprave trgovačkog društva Rabac d.d. na navode u kojima se demantira svrha i iznos svote isplaćene PR agenciji Manjgura.

 

Reagiranje prenosimo u cijelosti:

 

" U članku objavljenom 22. travnja 2010. na stranicama Labin.com pod naslovom ''''RABAC D.D. ISPLATIO VIŠE OD 12 TISUĆA KUNA ZA JAKOVČIĆEVU KAMPANJU PR AGENCIJI MANJGURA'''', nalaze se netočni navodi koji neopravdano povezuju tvrtku Rabac d.d. s financiranjem političke kampanje Ivana Jakovčića. U svrhu istinitog i objektivnog informiranja javnosti zahtijevamo da danas u što kraćem roku objavite sljedeću, istinitu informaciju:

 

"Točno je da je tvrtka Rabac d.d. u siječnju 2009. godine tvrtki Manjgura d.o.o. uplatila određeni iznos, ali ne iznos koji Vi spominjete i ne u svrhe koje navodite u Vašem članku. Navedeni iznos uplaćen je za usluge edukacije menadžera tvrtke Rabac d.d. i ostale PR usluge pružene od strane tvrtke Manjgura tijekom 2008. godine. Treba istaknuti da tvrtka Manjgura obavlja poslove odnosa s javnošću za turističku grupaciju Valamar, u okviru koje posluje i Rabac d.d. pa je takva suradnja sama po sebi razumljiva. Sve drukčije informacije samo su spekulacije i proizvoljne konstrukcije anonimnih osoba."

 

 

Uprava Rapca, d.d.

 

 

 

ids politika jakovčić ivan jakovčić pr novac kampanja financiranje manjgura marketing prodavanje magle faktura rabac d.d. izbori