„Rabac 2025 plus“ – prepuna dvorana, puna ideja, zajedničkog razgovora i želje za realizacijom

„Rabac 2025 plus“ – prepuna dvorana, puna ideja, zajedničkog razgovora i želje za realizacijom

10.4.2018. // Labin.hr // Objavljeno u kategoriji Društvo

Sinoć je u rabačkom hotelu Valamar Sanfior održana prezentacija plana „Rabac 2025 plus“. Prezentacija je to kojom su Grad Labin i Mjesni odbor Rabac odlučili građanima prezentirati sva buduća ulaganja u to naselje.

Bila je to prilika i da se raspravi o prioritetima, potrebama ali i željama samih Rapčana. Prepuna dvorana dokaz je kako vlada ogroman interes građana prema ovakvom načinu okupljanja i rješavanja bitnih pitanja. Primjer je to dobre prakse koja bi u našem gradu mogla postati standard.

Prezentaciju su održali Jasminka Radolović i Đulijano Kos, gradski vijećnici, žitelji Rapca. Međusobnim dijalogom, suradnjom s Gradom, mjesnim odborom te brojnim građanima, prezentirali su buduća rješenja. Bilo je riječi o kapitalnim investicijama, ali i o, kako su ih nazvali „Malim investicijama za velika poboljšanja“.

Prisutnima se obratio i gradonačelnik Valter Glavičić koji je poručio kako ga veseli ovaj način suradnje te kako je to i cilj sadašnje gradske uprave.

„Bitno nam je približiti se građanima, postati u pravom smislu riječi servis naših sugrađana. Mi smo tu zbog vas, a ne vi zbog nas.“ – istaknuo je Glavičić

Najavljena su brojna ulaganja, ali i otvaranje ponovljene Javne rasprave krajem ovog mjeseca o Urbanističkom planu uređenja naselja Rabac.

rabac mo rabac investicije rabac 2025 plus projekt valter glavičić