Prvo prikupljanje selektivnog otpada „Od vrata do vrata“ u ovoj godini

Prvo prikupljanje selektivnog otpada „Od vrata do vrata“ u ovoj godini

5.1.2016. // Radio Labin // Objavljeno u kategoriji Ekologija

Komunalno poduzeće „1. Maj“ danas je počelo s prvim ovogodišnjim prikupljanjem selektivnog otpada „Od vrata do vrata“, koje će trajati do 8. siječnja. Plave vrećice (papir i karton) prikupljat će se sutra u utorak, a žute kante (plastična i metalna ambalaža) danas se prikuplja u Starim Katurama, Škrilicama, Streljani, Čekadima, Ripendi Bregu, Ripendi Verbancima, Ripendi, Ripendi Krasu i Smolićima.

U srijedu, 6. siječnja će se prikupljati u Raškoj, Omladinskoj, Lošinjskoj, Opatijskoj, Vreskoj, Idrijskoj, Medulinskoj, Plominskoj, Rudarskoj i ulici Učka te u Gornjem Rapcu i Obali Maršala Tita u Rapcu, a u četvrtak u Jadranskoj, ulici Slobode, Giuseppina Martinuzzi i Istarskoj ulici u Rapcu, Principima i Starcima.

U petak, 8. siječnja žute kante, odnosno plastična i metalna ambalaža, prikupljat će se i Presiki, Rogočani i Kranjcima. Labinski komunalci mole građane da kantu i vrećice postave uz rub javne površine tako da ne ometa promet i to najkasnije do 7 sati na dan odvoza te da ih nakon odvoza spreme što je prije moguće.

 

Foto: Radio Labin

 

 

otpad prikupljanje otpada komunalno alen golja 1.maj