Prvi službeni kolegij gradonačelnika Tulia Demetlike

Prvi službeni kolegij gradonačelnika Tulia Demetlike

11.6.2013. // Labin.hr // Objavljeno u kategoriji Politika

Labinski gradonačelnik Tulio Demetlika sa zamjenicima Eni Modrušan i Zoranom Rajkovićem i pročelnicima upravnih odjela, održao je jučer prvi službeni kolegij nakon osvajanja četvrtog mandata na nedavno održanim lokalnim izborima. Sjednice kolegija gradonačelnika se održavaju redovito svakog ponedjeljka, a na sjednicama se razmatraju prijedlozi akata koje upravna tijela upućuju gradonačelniku na donošenje ili utvrđivanje prijedloga prema Gradskom vijeću.

 

Na kolegiju su razmatrani prijedlozi i donesene odluke o imenovanju predstavnika naručitelja u postupku javne nabave za dodatne radove na izgradnji oborinske kanalizacije u PZ Vinež – II faza, Javni poziv za podnošenje pisanih ponuda za dodjelu lokacija u Rapcu za ljetnu sezonu 2013. godine i Zaključak o raspisivanju natječaja za davanje u zakup poslovnih prostora. Također, razmatran je hodogram aktivnosti i plan investicijskih projekata za naredno razdoblje kao što su početak radova na sanaciji krova sportske dvorane Mate Blažine, početak radova na asfaltiranju parkirališta P2 na Gradskom groblju koji će osigurati parkirni prostor za 73 automobila i 9 autobusa, otvaranje postupka javne nabave za radove na nadogradnji jaslica, priprema troškovnika i hodograma aktivnosti za izgradnju Plaže i ulaza u more za osobe s invaliditetom i smanjene pokretljivosti sukladno Ugovor o sufinanciranju od strane Ministarstva turizma te dovršetak radova na uređenju parkirališta u ulici Senari.

 

Analizirani su tjedni planovi aktivnosti po pojedinom Upravnom odjelu koje dužnosnici i djelatnici Gradske uprave provode uz svakodnevne poslove i obveze. Ured grada u pripremi je materijala za Konstituirajuću sjednicu Gradskog vijeća Grada Labina koja će se održati sljedeći utorak, 18. lipnja 2013. godine u 19,00 sati. Akti koje donosi gradonačelnik objavljuju se na službenim stranicama Grada Labina, te se javnosti predstavljaju na konferencijama za medije ili objavom priopćenja na službenim stranicama Grada Labina.

 

demetlika labin kolegij eni modrušan zoran rajković