Prvi singl „Shout as One“ labinskih blues rockera Vaanka Schvare najavljuje skorašnji istoimeni EP

Prvi singl „Shout as One“  labinskih blues rockera Vaanka Schvare najavljuje skorašnji istoimeni EP

12.5.2014. // Labin.com // Objavljeno u kategoriji Glazba

Pjesma „Shout As One" prvi je i najvni single blues-rock trija VAANKA SCHKVARE (čitaj Vanka škvare) skinut sa nadolazećeg istoimenog EP-a koji će izaći pod etiketom labinskog indie labela OSA Medie.

Na lokalnom labinskom dijalektu „vanka škvare" označava pojam nečega što odstupa od uobičajenih normi ponašanja, razmišljanja, oblačenja.

Singl „Shout As One" snimljen je novom studiju OSA Medie, a za snimku, mix i mastering  pobrinuo se je maldi labinski glazbenik i producent Sanel Isanović.

Link na pjesmu Shout As One:

Youtube:

https://www.youtube.com/watch?v=R1gk98ODizo

Soundcloud:

https://soundcloud.com/vaankaschkvare/vaanka-schkvare-shout-as-one

KRATKA BIOGRAFIJA BENDA

 

Vaanka Schvare je osnovan početkom 2011. Grupu čine: TOMISLAV MARTINČIĆ - gitara/vokal; IVAN MARTINČIĆ - bas/vokal, VEDRAN PIZENTIĆ - bubanj.  S obzirom na vrlo različit, gotovo nespojiv, muzički background članova grupe (od punka, bluesa, rocka pa do trash ili death metala) ime banda u potpunosti odgovara gore navedenoj trojki.

 U prvo vrijeme band započinje sa izvođenjem obrada klasičnih blues i rock pjesama, međutim vrlo brzo band počinje sa stvaranjem i sviranjem vlastitih pjesama što je i do danas ostao glavni motiv okupljanja, sviranja i opstanka banda. Nakon nastupa na 5. Croatian Blues Challengeu krajem prošle godine trio ulazi u stuio i snima svoj prvi EP, koji je u završnoj fazi produkcije i uskoro će ugledati svijetlo dana.

 

Podaci o singlu:

VAANKA SCHKVARE (LABIN ROCK/blues)

 „Shout As One"

Muzika i tekst: vaanka schkvare

Produkcija: Sanel Isanovic & vaanka schkvare

Snimanje, miksanje i mastering: Sanel Isanovic

Snimano u studiu (prostoru) „OSA MEDIA"

Izdavač: „OSA MEDIA"

 

 


 

vaanka schvare osa media singl glazba