Prvi ovogodišnji Istra Inspirit i Circus in the City na Rabac Open Air Festivalu

Prvi ovogodišnji Istra Inspirit i Circus in the City na Rabac Open Air Festivalu

23.7.2019. // Labin.hr // Objavljeno u kategoriji Zabava

Program Rabac Open Air Festivala, koji traje sve do 29. kolovoza, u danima koji slijede domaćim i stranim posjetiteljima Rapca i Labina donosi brojne predstave, koncerte i svirke uživo.

Večeras će na prvom ovogodišnjem Circus in the City programu cirkuski zabavljači, hodači na štulama, akrobati i žongleri zabavljati mnogobrojne goste. Vrhunac ulične zabave je u 21 sat kod svjetionika ispod hotela Valamar Sanfior, gdje će vesela družina gledateljima dočarati dašak novog Cabaret Showa inspiriranog olimpijskim igrama. U zabavnom cirkusu posjetitelji će moći uživati svakog utorka, sve do 13. kolovoza.

Svi oni koji žele upoznati povijest starog grada Labina kroz priče o uskocima i legendama grada te otkriti uzbudljive detalje iz života slavnog reformatora Matije Vlačića Ilirika mogu doći večeras u 21:30 ispred Info punkta u starom gradu Labinu. Noćni razgled Labina završava oko 23 sata ispred Palače Negri i besplatan je za sve posjetitelje.

Ljubitelji glazbe i plesa u srijedu će uživati u romantičnoj atmosferi koja će se širiti duž rabačke šetnice u sklopu Street Music programa. Na četiri će punkta izvođači svojom glazbom zabavljati šetače, a među njima su riječki The Janitors, grupa Side Effects iz Zagreba, labinski glazbenik i kantautor Predrag Ljuna i romantični par Irena & Mauro Giorgi iz Istre. Glazbeni program traje od 20 do 23 sata.

Sundance Tribute Festival tijekom cijelog ljeta, na divnu lokaciju Sundance Beach Cluba u sklopu Valamar Collection Girandella Resorta dovodi različite tribute bendove. Ovoga petka, 26. srpnja, spektakl priređuje Liveplay, talijanska Coldplay tribute grupa. Fanovi ovog londonskog alt rock sastava uživo će čuti svoje omiljene pjesme poput Viva la vida i Paradise, a sigurno će biti i onih koji će se tek zaljubiti u ovu ritmičnu i inspirativnu glazbu. Koncert počinje u 22 sata.

Nakon zabave na ulicama, romantične šetnje i dobre glazbe, goste festivala očekuje i povijesna priča koje će i sami biti dio. Istra Inspirit je zabavno edukativni kazališni program koji kombinira klasični teatar, lokalne povijesne priče i legende te interakciju s publikom. Ove nas subote očekuje prva predstava ovogodišnjeg programa na kojoj će posjetitelji upoznati život labinskih rudara i saznati tko su bili nestašni patuljci zvani Maliki. U interaktivnoj rudarskoj avanturi zainteresirani mogu uživati svake subote od 21 sat u prekrasnom parku ispod Valamar Sanfior Hotela.

Na istome se mjestu nedjeljom održava Bal princeza, bajkoviti program za najmlađe posjetitelje koji je ove godine posebno inspiriran pričom o Alisi u zemlji čudesa. Tako će i ove nedjelje, 28. srpnja, uz druženje s princom i princezom, mališani moći razgovarati i slikati se sa svojim omiljenim likovima iz crtanih filmova te upoznati Ludog klobučara ili pak Kraljicu srca. Tu su i brojni drugi zanimljivi sadržaji poput dress up kutka, facepainting i tattoo

rabac open air festival zabava cirkus